Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Птахівництво -- М'ясо -- Переробка<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Абалдова В. А.
Назва : Влияние трубчатой кости на качество мясной массы
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2017. - № 8. - С. 42-44: ил. табл. (Шифр Е258059/2017/8)
Предметні рубрики: Птахівництво-- М'ясо-- Переробка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): механічне обвалювання м'яса--переробка м'яса птиці--якість м'ясної маси птиці
Анотація: Для улучшения качества мясной массы части тушек, имеющие трубчатые кости (крылья, ноги), не следует направлять на мехобвалку.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гоноцкий В. А.
Назва : Костные включения, кальций и другие минеральные вещества в мясе птицы механической обвалки
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2017. - № 2. - С. 36-39: ил., табл. (Шифр Е258059/2017/2)
Предметні рубрики: Птахівництво-- М'ясо-- Переробка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо птиці--механічне обвалювання м'яса птиці--кісткове борошно
Анотація: В отличие от мяса ручной обвалки мясо птицы механической обвалки содержит мелкие костные включения.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)