Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Птахівництво -- Продукти птахівництва -- Яйця<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Продуктовый банк пополняется из прибыли яичных компаний
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2013. - № 7. - С. 48 (Шифр Е258059/2013/7)
Предметні рубрики: Птахівництво-- Продукти птахівництва-- Яйця
Світова економіка-- Сільськогосподарські підприємства-- Прибуток
Екологія-- Проекти-- Фінансування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кури --економіка --птахопродукти
Анотація: Недавно проведенное исследование показало, что прибыль яичных компаний используется для финансирования общественных и экологических проектов по всему миру.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Рябоконь Ю. А., Рябоконь В. В.
Назва : Факты о пользе употребления яиц
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2015. - № 4/5. - С. 42-46: табл. (Шифр Е258059/2015/4/5)
Предметні рубрики: Птахівництво-- Продукти птахівництва-- Яйця
Яйця-- Якість-- Користь
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): перепелині яйця--дієтичний продукт--курячі яйця
Анотація: Белок яиц усваивается организмом человека на 96-98 %. Среднее яйцо сегодня содержит 66 калорий, на 70 % выше стало содержание витамина D и вдвое увеличилось содержание селена, на 20 % стало меньше жира и на 10 % - холестерина. Яйцо по своей питательности эквивалентно примерно 40-50 г мяса и 150 -200 г молока. Одно куриное яйцо удовлетворяет суточную потребность взрослого человека в белке на 10 %, жире - на 7 %.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)