Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>S=Птиця -- М'ясо -- Переробка -- Зберігання<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гоноцкий В. А., Федина Л. П.
Назва : Изменение структурно-механических свойств мяса птицы механической обвалки в процессе хранения
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2018. - № 2. - С. 33-35: ил., табл. (Шифр Е258059/2018/2)
Предметні рубрики: Птиця-- М'ясо-- Переробка-- Зберігання
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо птиці механічного обвалювання--зберігання м'яса птиці--тривалість зберігання м'яса птиці--ручне обвалювання м'яса птиці--холодильне зберігання м'яса птиці
Анотація: Холодильное хранение является наиболее длительным и важным этапом холодильного консервирования птицы, во время которого в продукте могут происходить разнообразные физико-химические и биохимические изменения.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)