Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>S=Тваринництво -- М'ясне скотарство -- Якість м'яса<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Назва
: Технология получения молочной телятины для детского питания
Колективи
: РУП "Институт животноводства НАН Беларуси" (Жодино)
Місце публікування
: Ефективне тваринництво. - 2015. - № 4/5. - С. 25-32: рис. (Шифр Е227266/2015/4/5)
Предметні рубрики:
Тваринництво-- М'ясне скотарство-- Якість м'яса
Харчові продукти-- Дитяче харчування
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): лактація--сухостойні корови--молоко
Анотація:
Для производства экологически чистой продукции (в соответствии с нормами, устанавливаемыми медико-биологическими требованиями) необходимо особо чистое сырье. Поэтому при разработке мясных продуктов детского ассортимента особое внимание следует уделять созданию специализированной сырьевой базы, обеспечивающей соблюдение требований, предъявляемых к мясному сырью.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)