Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Харчова промисловість -- Інновації<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


    Буренко, Юлия Александровна.
    Методический подход к формированию инновационной ресурсной стратегии перерабатывающих предприятий пищевой промышленности в условиях неопределенности [Текст] / Ю. А. Буренко, Г. А. Копосов, М. В. Шарко // Проблеми науки. - 2011. - № 4. - С. 40-48. - Библиогр.: с. 48 (6 назв.)
Рубрики: Харчова промисловість--Інновації
   Переробні підприємства--Умови невизначеності

   Стратегії розвитку підприємства

Анотація: У статті запропоновано методичний підхід до визначення стратегії управління розвитком переробних підприємств, заснований на складанні матриці стану підприємства.


Дод.точки доступу:
Копосов, Геннадий Александрович; Шарко, Маргарита Васильевна

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Коваленко, О. В.
    Формування інноваційних ніш в умовах модернізації харчової індустрії [Текст] / О. В. Коваленко // Економіка АПК. - 2014. - № 5. - С. 65-70. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 65.306.7
Рубрики: Харчова промисловість--Інновації
   Маркетинг--Інноваційні технології

Кл.слова (ненормовані):
біотехнологія -- інноваційний продукт -- теорія організації
Анотація: Вивчено локальні організаційні чинникі, що діють на фоні загальних тенденцій галузевих ринків харчової індустрії й впливають на вибір певних організаційних відносин суб'єктами господарювання та формування інноваційних ніш.


Знайти схожі

3.


    Пабат, О. В.
    Інноваційний розвиток виробництва продуктів харчування [Текст] / О. В. Пабат, Н. П. Чорна // Економіка АПК. - 2012. - № 12. - С. 24-28. - Бібліогр. в підрядк. прим.
ББК 65.306.7
Рубрики: Продовольчі ресурси--Формування--Україна
   Харчова промисловість--Інновації

Кл.слова (ненормовані):
пріоритетність -- збалансованість -- диференційованість -- гуманоцентричність -- галузеві фактори
Анотація: Обгрунтовано окремі положення концепції інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування України. Запропоновано розглядати чотири ключові принципи інноваційного розвитку досліджуваної сфери - пріоритетність, збалансованість, диференційованість та гуманоцентричність. Обгрунтовано поняття сфери виробництва продуктів харчування та проаналізовано структуру факторів її інноваційного розвитку.


Дод.точки доступу:
Чорна, Н. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Чорна, Н. П.
    Галузеві фактори інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування [Текст] / Н. П. Чорна // Економічний часопис - ХХІ. - 2012. - № 11/12. - С. 40-42 : рис. - Бібліогр. в кінці ст . - ISSN 1728-6220
Рубрики: Харчова промисловість--Інновації
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- класифікація -- інноваційний розвиток

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)