Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Харчова промисловість -- Інновації<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Пабат, О. В.
Інноваційний розвиток виробництва продуктів харчування [Текст] / О. В. Пабат, Н. П. Чорна> // Економіка АПК. - 2012. -
№ 12
. - С. 24-28. - Бібліогр. в підрядк. прим.
ББК
65.306.7
Рубрики:
Продовольчі ресурси--Формування--Україна
Харчова промисловість--Інновації
Кл.слова (ненормовані):
пріоритетність
--
збалансованість
--
диференційованість
--
гуманоцентричність
--
галузеві фактори
Анотація:
Обгрунтовано окремі положення концепції інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування України. Запропоновано розглядати чотири ключові принципи інноваційного розвитку досліджуваної сфери - пріоритетність, збалансованість, диференційованість та гуманоцентричність. Обгрунтовано поняття сфери виробництва продуктів харчування та проаналізовано структуру факторів її інноваційного розвитку.
Дод.точки доступу:
Чорна, Н. П.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Коваленко, О. В.
Формування інноваційних ніш в умовах модернізації харчової індустрії [Текст] / О. В. Коваленко> // Економіка АПК. - 2014. -
№ 5
. - С. 65-70. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
65.306.7
Рубрики:
Харчова промисловість--Інновації
Маркетинг--Інноваційні технології
Кл.слова (ненормовані):
біотехнологія
--
інноваційний продукт
--
теорія організації
Анотація:
Вивчено локальні організаційні чинникі, що діють на фоні загальних тенденцій галузевих ринків харчової індустрії й впливають на вибір певних організаційних відносин суб'єктами господарювання та формування інноваційних ніш.
Знайти схожі
>
3.
Буренко, Юлия Александровна
.
Методический подход к формированию инновационной ресурсной стратегии перерабатывающих предприятий пищевой промышленности в условиях неопределенности [Текст] / Ю. А. Буренко, Г. А. Копосов, М. В. Шарко> // Проблеми науки. - 2011. -
№ 4
. - С. 40-48. - Библиогр.: с. 48 (6 назв.)
Рубрики:
Харчова промисловість--Інновації
Переробні підприємства--Умови невизначеності
Стратегії розвитку підприємства
Анотація:
У статті запропоновано методичний підхід до визначення стратегії управління розвитком переробних підприємств, заснований на складанні матриці стану підприємства.
Дод.точки доступу:
Копосов, Геннадий Александрович; Шарко, Маргарита Васильевна
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Чорна, Н. П.
Галузеві фактори інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування [Текст] / Н. П. Чорна> // Економічний часопис - ХХІ. - 2012. -
№ 11/12
. - С. 40-42 : рис. - Бібліогр. в кінці ст . - ISSN 1728-6220
Рубрики:
Харчова промисловість--Інновації
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування
--
класифікація
--
інноваційний розвиток
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)