Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Харчова промисловість -- Інновації<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 65.306.7
Автор(и)
: Пабат О. В., Чорна Н. П.
Назва
: Інноваційний розвиток виробництва продуктів харчування
Місце публікування
: Економіка АПК. - 2012. - № 12. - С. 24-28 (Шифр Е969742/2012/12)
Примітки
: Бібліогр. в підрядк. прим.
ББК
: 65.306.7
Предметні рубрики:
Продовольчі ресурси-- Формування --Україна
Харчова промисловість-- Інновації
Анотація:
Обгрунтовано окремі положення концепції інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування України. Запропоновано розглядати чотири ключові принципи інноваційного розвитку досліджуваної сфери - пріоритетність, збалансованість, диференційованість та гуманоцентричність. Обгрунтовано поняття сфери виробництва продуктів харчування та проаналізовано структуру факторів її інноваційного розвитку.
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 65.306.7
Автор(и)
: Коваленко О. В.
Назва
: Формування інноваційних ніш в умовах модернізації харчової індустрії
Місце публікування
: Економіка АПК. - 2014. - № 5. - С. 65-70
Примітки
: Бібліогр. в кінці ст.
ББК
: 65.306.7
Предметні рубрики:
Харчова промисловість-- Інновації
Маркетинг-- Інноваційні технології
Анотація:
Вивчено локальні організаційні чинникі, що діють на фоні загальних тенденцій галузевих ринків харчової індустрії й впливають на вибір певних організаційних відносин суб'єктами господарювання та формування інноваційних ніш.
Знайти схожі
3.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Буренко, Юлия Александровна, Копосов, Геннадий Александрович, Шарко, Маргарита Васильевна
Назва
: Методический подход к формированию инновационной ресурсной стратегии перерабатывающих предприятий пищевой промышленности в условиях неопределенности
Місце публікування
: Проблеми науки. - 2011. - № 4. - С. 40-48 (Шифр П819385/2011/4)
Примітки
: Библиогр.: с. 48 (6 назв.)
Предметні рубрики:
Харчова промисловість-- Інновації
Переробні підприємства-- Умови невизначеності
Стратегії розвитку підприємства
Анотація:
У статті запропоновано методичний підхід до визначення стратегії управління розвитком переробних підприємств, заснований на складанні матриці стану підприємства.
Знайти схожі
4.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Чорна Н. П.
Назва
: Галузеві фактори інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування
Місце публікування
: Економічний часопис - ХХІ. - 2012. - № 11/12. - С. 40-42: рис. - ISSN 1728-6220 (Шифр Е915522/2012/11/12). - ISSN 1728-6220
Примітки
: Бібліогр. в кінці ст
Предметні рубрики:
Харчова промисловість-- Інновації
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): продукти харчування--класифікація--інноваційний розвиток
Примірники
:ВДЕТПСГН(1)
Вільні
: ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)