Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Харчова промисловість -- Інновації<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Буренко, Юлия Александровна, Копосов, Геннадий Александрович, Шарко, Маргарита Васильевна
Назва : Методический подход к формированию инновационной ресурсной стратегии перерабатывающих предприятий пищевой промышленности в условиях неопределенности
Місце публікування : Проблеми науки. - 2011. - № 4. - С. 40-48 (Шифр П819385/2011/4)
Примітки : Библиогр.: с. 48 (6 назв.)
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Інновації
Переробні підприємства-- Умови невизначеності
Стратегії розвитку підприємства
Анотація: У статті запропоновано методичний підхід до визначення стратегії управління розвитком переробних підприємств, заснований на складанні матриці стану підприємства.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Чорна Н. П.
Назва : Галузеві фактори інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування
Місце публікування : Економічний часопис - ХХІ. - 2012. - № 11/12. - С. 40-42: рис. - ISSN 1728-6220 (Шифр Е915522/2012/11/12). - ISSN 1728-6220
Примітки : Бібліогр. в кінці ст
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Інновації
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукти харчування--класифікація--інноваційний розвиток
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.306.7
Автор(и) : Пабат О. В., Чорна Н. П.
Назва : Інноваційний розвиток виробництва продуктів харчування
Місце публікування : Економіка АПК. - 2012. - № 12. - С. 24-28 (Шифр Е969742/2012/12)
Примітки : Бібліогр. в підрядк. прим.
ББК : 65.306.7
Предметні рубрики: Продовольчі ресурси-- Формування --Україна
Харчова промисловість-- Інновації
Анотація: Обгрунтовано окремі положення концепції інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування України. Запропоновано розглядати чотири ключові принципи інноваційного розвитку досліджуваної сфери - пріоритетність, збалансованість, диференційованість та гуманоцентричність. Обгрунтовано поняття сфери виробництва продуктів харчування та проаналізовано структуру факторів її інноваційного розвитку.
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.306.7
Автор(и) : Коваленко О. В.
Назва : Формування інноваційних ніш в умовах модернізації харчової індустрії
Місце публікування : Економіка АПК. - 2014. - № 5. - С. 65-70
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
ББК : 65.306.7
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Інновації
Маркетинг-- Інноваційні технології
Анотація: Вивчено локальні організаційні чинникі, що діють на фоні загальних тенденцій галузевих ринків харчової індустрії й впливають на вибір певних організаційних відносин суб'єктами господарювання та формування інноваційних ніш.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)