Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>S=Харчові продукти -- Вплив на здоров‘я<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Назва
: Від небезпечної хвороби : можуть захистити харчові продукти, до рецептури яких їх виробники включають овес
Місце публікування
: Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 3. - С. 14-15 (Шифр Х941408/2008/3)
Предметні рубрики:
Харчові продукти-- Вплив на здоров‘я
Хвороби системи травлення
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): целіакція--овес
Анотація:
Наукові дослідження Фінської асоціації целіакії підтверджують, що зернові культури, які містять клейковину, можна замінити вівсом. Продукти, які містять овес, дають змогу підтримувати повноцінне й раціональне харчування.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)