Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>S=Харчові продукти -- Вплив на здоров‘я<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Від небезпечної хвороби : можуть захистити харчові продукти, до рецептури яких їх виробники включають овес
Місце публікування : Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 3. - С. 14-15 (Шифр Х941408/2008/3)
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Вплив на здоров‘я
Хвороби системи травлення
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): целіакція--овес
Анотація: Наукові дослідження Фінської асоціації целіакії підтверджують, що зернові культури, які містять клейковину, можна замінити вівсом. Продукти, які містять овес, дають змогу підтримувати повноцінне й раціональне харчування.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)