Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (6)Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Хлібопекарське виробництво<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Показані документи с 1 за 13
1.

Кохан М. Ніжинський хліб: нові технології і випічки/М. Кохан // Біла хата, 2010,N N 8.-С.3
2.

Так вот она какая, "Наша булочка"! // Семь дней, 2010,N N 33.-С.6.
3.

Ковальчук Л. Чому коропський хліб везуть навіть до Києва?/Л. Ковальчук // Нові горизонти, 2010,N N 91/92.-С.2
4.

Кохан М. "Олімпійський" стадіон. Солодкий і без ГМО/Микола Кохан // Деснянська правда (вільна), 2011. т.12 лист. (№ 101) .-С.3
5.

В`ялець О. В. Діагностика зовнішнього середовища функціонування підприємств хлібопекарної промисловості/О. В. В`ялець, Ю. В. Тищенко // Формування ринкових відносин в Україні, 2012. т.№ 6.-С.152-155
6.

Корнієнко Т. М. Переваги впровадження сертифікованої системи управління якості в хлібопекарській галузі/Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні, 2012. т.№ 11.-С.228--231
7.

Корнієнко Т. М. Комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах харчової промисловості/Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні, 2013. т.№ 2.-С.170-174
8.

Набок В. Ищете плесень? А плесени нет!/В. Набок // Зерно:Тов "Видавництво"Зерно", 2013. т.№ 4.-С.229-233
9.

Труш Ю. Л. Використання комплексного програмно-цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі/Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні, 2013. т.№ 11.-С.182-186
10.

Єлісєєва М. "Чернігівський хлібокомбінат" уже 50 років забезпечує всю Чернігівську область кондитерськими виробами /Марта Єлісєєва // Чернігівські відомості, 2015. т.18 лист. (№ 46).-С.4
11.

Корячкіна С. Житній хліб/С. Корячкіна // Харчова і переробна промисловість, 2008. т.№ 7.-С.10-11
12.

Рыбчинский Р. Смесь муки и обмана/Р. Рыбчинский // Аргументы и факты в Украине, 2017. т.15-21 марта (№ 10/11).-С.6-7
13.

Денисова Н. Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба/Наталя Денисова, Аліна Гаркава, Наталія Буяльська // Технічні науки та технології, 2019. т.№ 2.-С.129-136
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)