Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (6)Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Хлібопекарське виробництво<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Показані документи с 1 за 13
1.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання : 3
Автор(и) : Кохан М.
Назва : Ніжинський хліб: нові технології і випічки
Місце публікування : Біла хата. - 2010. - N 8. - С. 3 (Шифр Б383387/2010/8)
ББК : 3
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Географіч. рубрики: Ніжин, місто --Чернігівська область (Україна)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хліб--хлібопекарське виробництво
Примірники :ВКр(1)
Вільні : ВКр(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання : 65/Т 15
Назва : Так вот она какая, "Наша булочка"!
Місце публікування : Семь дней. - 2010. - N 33. - С. 6. (Шифр С012625/2010/33)
ББК : 65
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вкр
Анотація: Чернігівське ТОВ "Наша булочка" покращує якість і збільшує асортимент хлібо-булочних виробів.
Примірники :ВКр(1)
Вільні : ВКр(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання : 65
Автор(и) : Ковальчук Л.
Назва : Чому коропський хліб везуть навіть до Києва?
Місце публікування : Нові горизонти. - 2010. - N 91/92. - С. 2 (Шифр Н829876/2010/91/92)
ББК : 65
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Географіч. рубрики: Короп, селище --Чернігівська область (Україна)
Анотація: Коропський хлібзавод.
Примірники :ВКр(1)
Вільні : ВКр(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання : 65
Автор(и) : Кохан М.
Назва : "Олімпійський" стадіон. Солодкий і без ГМО
Місце публікування : Деснянська правда (вільна). - 2011. - 12 лист. (№ 101) . - С. 3 (Шифр Д525925/2011/101)
ББК : 65
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): жукова і.--онокало н.
Анотація: Другий Всеукраїнський конкурс професійної майстерності у хлібопекарській галузі, на якому переможцями стали представниці ПАТ "Ніжинський хліб" (тістороб І. Жукова і начальник кондитерського цеху Н. Онокало).
Примірники :ВКр(1)
Вільні : ВКр(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : В`ялець О. В., Тищенко Ю. В.
Назва : Діагностика зовнішнього середовища функціонування підприємств хлібопекарної промисловості
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - 2012. - № 6. - С. 152-155: табл. (Шифр Ф241809/2012/6)
Примітки : Бібліогр.: с. 155
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): підприємства хлібопекарної промисловості--ризики
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Корнієнко Т. М.
Назва : Переваги впровадження сертифікованої системи управління якості в хлібопекарській галузі
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - 2012. - № 11. - С. 228--231 (Шифр Ф241809/2012/11)
Примітки : Бібліогр.: с. 231
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість--якість прдукції--підприємство--стандарти--сертифікат--сертифікована система--проблеми
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Корнієнко Т. М.
Назва : Комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах харчової промисловості
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 2. - С. 170-174: рис. (Шифр Ф241809/2013/2)
Примітки : Бібліогр.: с. 173-174
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлібопекарські підприємства--якість--процеси--принципи--асортимент--працівники--лідерство--планування
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Набок В.
Назва : Ищете плесень? А плесени нет!
Місце публікування : Зерно: Тов "Видавництво"Зерно", 2013. - № 4. - С. 229-233: ил. (Шифр З107680/2013/4)
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Хлібозаводи
Мікроорганізми
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): антисанітарія--цвіль--консерванти
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Труш Ю. Л.
Назва : Використання комплексного програмно-цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 11. - С. 182-186: рис., табл. (Шифр Ф241809/2013/11)
Примітки : Бібліогр.: с. 185-186
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): планування--якість--продукція--підхід--галузь
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання : 65
Автор(и) : Єлісєєва М.
Назва : "Чернігівський хлібокомбінат" уже 50 років забезпечує всю Чернігівську область кондитерськими виробами
Місце публікування : Чернігівські відомості. - 2015. - 18 лист. (№ 46). - С. 4 (Шифр Ч522268/2015/46)
ББК : 65
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерські вироби
Знайти схожі

11.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Корячкіна С.
Назва : Житній хліб : Його можна споживати хворим на цукровий діабет
Місце публікування : Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 7. - С. 10-11 (Шифр Х941408/2008/7)
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Анотація: Перспективний напрямок розробки технології та асортименту діабетичних продуктів-використання нетрадиційних добавок. Відповідно застосування їх, можна знизити швидкість накопичення глюкози під час перетравлювання і всмоктування вуглеводів організмом людини.
Знайти схожі

12.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Рыбчинский, Родион
Назва : Смесь муки и обмана
Місце публікування : Аргументы и факты в Украине. - 2017. - 15-21 марта (№ 10/11). - С. 6-7 (Шифр А653826/2017/10/11)
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Хлібні вироби
Анотація: Качество хлеба в Украине.
Знайти схожі

13.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.641.4
Автор(и) : Денисова, Наталя, Гаркава, Аліна, Буяльська, Наталія
Назва : Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба
Місце публікування : Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 129-136: табл. (Шифр Т871273/2019/2)
УДК : 664.641.4
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): закваски спонтанного бродіння--технологія виготовлення--харчова цінність хлібобулочних виробів--технологічне перероблення зерна--контроль якості заквасок--дослідження якості тіста--кислотність закваски і тіста
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)