Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Пошуковий запит: (<.>S=Якість -- Контроль -- Харчові продукти<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Ефективність контролю якості харчових продуктів методом тонкошарової хроматографії/Ольга Сиза, Ірина Тимкова, Олеся Савченко, Вікторія Челябієва // Технічні науки та технології, 2018. т.№ 1.-С.150-158
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)