Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=664<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Челябієва В. Використання природних антиоксидантів у виробництві борошняних кондитерських виробів/В. Челябієва, А. Костюченко, О. Семенюк // Технічні науки та технології, 2016. т.№ 4.-С.211-217
2.

Челябієва В. Використання житньої закваски в технології кисломолочних продуктів/Вікторія Челябієва, Людмила Щерба, Тетяна Оляченко // Технічні науки та технології, 2020. т.№ 1.-С.280-286
3.

Челябієва В. Отримання та оцінка якості харчових жирів підвищеної біологічної цінності/Вікторія Челябієва, Світлана Ольшевська // Технічні науки та технології, 2020. т.№ 3.-С.281-285
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)