Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>U=664<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Челябієва, Вікторія
.
Використання природних антиоксидантів у виробництві борошняних кондитерських виробів [Текст] / В. Челябієва, А. Костюченко, О. Семенюк> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2016. -
№ 4
. - С. 211-217 : табл. - Бібліогр.: с. 216 . - ISSN 2411-5363
УДК
664
Рубрики:
Харчова промисловість--Кондитерські вироби--Антиоксиданти
Кл.слова (ненормовані):
антоціани
--
інгредієнти
--
спиртовий екстрат
Дод.точки доступу:
Костюченко, Анна; Семенюк, Олена
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Челябієва, Вікторія
.
Отримання та оцінка якості харчових жирів підвищеної біологічної цінності [Текст] / Вікторія Челябієва, Світлана Ольшевська> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. -
№ 3
. - С. 281-285 : табл. - Бібліогр.: с. 284
УДК
664
Рубрики:
Жири--Біологічна цінність --Оцінка якості
Кл.слова (ненормовані):
імбир
--
куркума
--
масло какао
--
рослинно-жирові суміші
Анотація:
У статті досліджено вплив на якосні показники масла з додаванням куркуми та імбиру. Розроблено рослинно-жирову суміш з використанням масла какао.
Дод.точки доступу:
Ольшевська, Світлана
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Челябієва, Вікторія
.
Використання житньої закваски в технології кисломолочних продуктів [Текст] / Вікторія Челябієва, Людмила Щерба, Тетяна Оляченко> // Технічні науки та технології. - 2020. -
№ 1
. - С. 280-286 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 284-286
УДК
664
Рубрики:
Кисломолочні продукти--Технологія виробництва
Кл.слова (ненормовані):
мікрофлора
--
молочнокислі бактерії
--
кефір
--
житня закваска
Дод.точки доступу:
Щерба, Людмила; Оляченко, Тетяна
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)