Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>U=664<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
664
Автор(и)
: Челябієва, Вікторія, Костюченко, Анна, Семенюк, Олена
Назва
: Використання природних антиоксидантів у виробництві борошняних кондитерських виробів
Місце публікування
: Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2016. - № 4. - С. 211-217: табл. - ISSN 2411-5363 (Шифр Т871273/2016/4). - ISSN 2411-5363
Примітки
: Бібліогр.: с. 216
УДК
:
664
Предметні рубрики:
Харчова промисловість-- Кондитерські вироби-- Антиоксиданти
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): антоціани--інгредієнти--спиртовий екстрат
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
664
Автор(и)
: Челябієва, Вікторія, Щерба, Людмила, Оляченко, Тетяна
Назва
: Використання житньої закваски в технології кисломолочних продуктів
Місце публікування
: Технічні науки та технології. - 2020. - № 1. - С. 280-286: рис., табл. (Шифр Т871273/2020/1)
Примітки
: Бібліогр.: с. 284-286
УДК
:
664
Предметні рубрики:
Кисломолочні продукти-- Технологія виробництва
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): мікрофлора--молочнокислі бактерії--кефір--житня закваска
Знайти схожі
3.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
664
Автор(и)
: Челябієва, Вікторія, Ольшевська, Світлана
Назва
: Отримання та оцінка якості харчових жирів підвищеної біологічної цінності
Місце публікування
: Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2020. - № 3. - С. 281-285: табл. (Шифр Т871273/2020/3)
Примітки
: Бібліогр.: с. 284
УДК
:
664
Предметні рубрики:
Жири-- Біологічна цінність -- Оцінка якості
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): імбир--куркума--масло какао--рослинно-жирові суміші
Анотація:
У статті досліджено вплив на якосні показники масла з додаванням куркуми та імбиру. Розроблено рослинно-жирову суміш з використанням масла какао.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)