Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=664.681<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Заміна гідрогенізованих жирів на рослинну олію у складі борошняних кондитерських виробів/Оксана Гуменюк, Марія Ксенюк, Ольга Дениско, Аліна Кирій // Технічні науки та технології, 2019. т.№ 2.-С.165-169
2.

Дорохович В. Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола/Вікторія Дорохович, Анна Донець // Технічні науки та технології, 2019. т.№ 1.-С.189-194
3.

Романовська О. Комплексна оцінка якості бісквітів/Ольга Романовська // Технічні науки та технології, 2021. т.№ 4.-С.121-127
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)