Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>U=664.681<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Заміна гідрогенізованих жирів на рослинну олію у складі борошняних кондитерських виробів/Оксана Гуменюк, Марія Ксенюк, Ольга Дениско, Аліна Кирій // Технічні науки та технології, 2019. т.№ 2.-С.165-169
>
2.
Дорохович В. Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола/Вікторія Дорохович, Анна Донець // Технічні науки та технології, 2019. т.№ 1.-С.189-194
>
3.
Романовська О. Комплексна оцінка якості бісквітів/Ольга Романовська // Технічні науки та технології, 2021. т.№ 4.-С.121-127
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)