Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>U=664.681<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Дорохович, Вікторія
.
Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола [Текст] / Вікторія Дорохович, Анна Донець> // Технічні науки та технології. - 2019. -
№ 1
. - С. 189-194 : табл. - Бібліогр.: с. 201
УДК
664.681
Рубрики:
Кондитерські вироби--Цукрозамінники
Кл.слова (ненормовані):
цукровий діабет
--
харчові добавки
--
фруктоза
Анотація:
Впровадження у виробництво розроблених пряників дозволить розширити асортимент борошняних кондитерських виробів, які зможуть споживати хворі на цукровий діабет.
Дод.точки доступу:
Донець, Анна
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Заміна гідрогенізованих жирів
на рослинну олію у складі борошняних кондитерських виробів [Текст] / Оксана Гуменюк, Марія Ксенюк, Ольга Дениско, Аліна Кирій> // Технічні науки та технології. - 2019. -
№ 2
. - С. 165-169 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 168-169
УДК
664.681
Рубрики:
Кондитерські вироби--Технологія виробництва--Жири
Кл.слова (ненормовані):
транс-ізомерні жирні кислоти
--
бітартрат калію
--
харчові добавки стабілізуючої дії
--
полісахариди і білки
--
альтернативні джерела жирової сировини
--
рецептури борошняного кондитерського виробу
Дод.точки доступу:
Гуменюк, Оксана; Ксенюк, Марія; Дениско, Ольга; Кирій, Аліна
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Романовська, Ольга
.
Комплексна оцінка якості бісквітів [Текст] / Ольга Романовська> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2021. -
№ 4
. - С. 121-127 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 127
УДК
664.681
Рубрики:
Кондитерські вироби--Бісквіти--Оцінка--Якість
Кл.слова (ненормовані):
харчова цінність
--
функція Харрінгтона
--
технологічний процес
--
мінеральні елементи
Анотація:
У статті розраховано комплексну оцінку якості бісквітів із борошна "Здоров'я" з пророщеного зерна пшениці та порошком керобу. На основі принципів і методів кваліметрії обрано номенклатуру найбільш значущих одиничних показників якості бісквітів.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)