Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>U=664.681<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
664.681
Автор(и)
: Дорохович, Вікторія, Донець, Анна
Назва
: Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола
Місце публікування
: Технічні науки та технології. - 2019. - № 1. - С. 189-194: табл. (Шифр Т871273/2019/1)
Примітки
: Бібліогр.: с. 201
УДК
:
664.681
Предметні рубрики:
Кондитерські вироби-- Цукрозамінники
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): цукровий діабет--харчові добавки--фруктоза
Анотація:
Впровадження у виробництво розроблених пряників дозволить розширити асортимент борошняних кондитерських виробів, які зможуть споживати хворі на цукровий діабет.
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
664.681
Автор(и)
: Гуменюк, Оксана, Ксенюк, Марія, Дениско, Ольга, Кирій, Аліна
Назва
: Заміна гідрогенізованих жирів на рослинну олію у складі борошняних кондитерських виробів
Місце публікування
: Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 165-169: рис., табл. (Шифр Т871273/2019/2)
Примітки
: Бібліогр.: с. 168-169
УДК
:
664.681
Предметні рубрики:
Кондитерські вироби-- Технологія виробництва-- Жири
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): транс-ізомерні жирні кислоти--бітартрат калію--харчові добавки стабілізуючої дії--полісахариди і білки--альтернативні джерела жирової сировини--рецептури борошняного кондитерського виробу
Знайти схожі
3.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
664.681
Автор(и)
: Романовська, Ольга
Назва
: Комплексна оцінка якості бісквітів
Місце публікування
: Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2021. - № 4. - С. 121-127: рис., табл. (Шифр Т871273/2021/4)
Примітки
: Бібліогр.: с. 127
УДК
:
664.681
Предметні рубрики:
Кондитерські вироби-- Бісквіти-- Оцінка-- Якість
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): харчова цінність--функція харрінгтона--технологічний процес--мінеральні елементи
Анотація:
У статті розраховано комплексну оцінку якості бісквітів із борошна "Здоров'я" з пророщеного зерна пшениці та порошком керобу. На основі принципів і методів кваліметрії обрано номенклатуру найбільш значущих одиничних показників якості бісквітів.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)