Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=664.681<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.681
Автор(и) : Гуменюк, Оксана, Ксенюк, Марія, Дениско, Ольга, Кирій, Аліна
Назва : Заміна гідрогенізованих жирів на рослинну олію у складі борошняних кондитерських виробів
Місце публікування : Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 165-169: рис., табл. (Шифр Т871273/2019/2)
Примітки : Бібліогр.: с. 168-169
УДК : 664.681
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Технологія виробництва-- Жири
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транс-ізомерні жирні кислоти--бітартрат калію--харчові добавки стабілізуючої дії--полісахариди і білки--альтернативні джерела жирової сировини--рецептури борошняного кондитерського виробу
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.681
Автор(и) : Дорохович, Вікторія, Донець, Анна
Назва : Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола
Місце публікування : Технічні науки та технології. - 2019. - № 1. - С. 189-194: табл. (Шифр Т871273/2019/1)
Примітки : Бібліогр.: с. 201
УДК : 664.681
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Цукрозамінники
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): цукровий діабет--харчові добавки--фруктоза
Анотація: Впровадження у виробництво розроблених пряників дозволить розширити асортимент борошняних кондитерських виробів, які зможуть споживати хворі на цукровий діабет.
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.681
Автор(и) : Романовська, Ольга
Назва : Комплексна оцінка якості бісквітів
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2021. - № 4. - С. 121-127: рис., табл. (Шифр Т871273/2021/4)
Примітки : Бібліогр.: с. 127
УДК : 664.681
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Бісквіти-- Оцінка-- Якість
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчова цінність--функція харрінгтона--технологічний процес--мінеральні елементи
Анотація: У статті розраховано комплексну оцінку якості бісквітів із борошна "Здоров'я" з пророщеного зерна пшениці та порошком керобу. На основі принципів і методів кваліметрії обрано номенклатуру найбільш значущих одиничних показників якості бісквітів.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)