Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>U=664.71-11:664.64.016<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Ковальова, Василина
Назва
: Розробка комплексного коректора для стабілізації якості борошна на борошномельних заводах
Місце публікування
: Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2018. - № 1. - С. 206-213: рис. - ISSN 2411-5363 (Шифр Т871273/2018/1). - ISSN 2411-5363
Примітки
: Бібліогр.: с. 211
УДК
:
664.71-11:664.64.016
+ DOI: 19.25140/2411-5363-2018-1(1)-206-213
Предметні рубрики:
Борошномельне виробництво-- Борошно-- Якість
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): кондитерські вироби--клейковина--хлібобулочні вироби
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Жигунов, Дмитро, Ковальова, Василина, Ковальов, Михайло, Коритнюк, Олена
Назва
: Визначення показників якості індивідуальних потоків борошна із заводу зі скороченою схемою технологічного процесу
Місце публікування
: Технічні науки та технології. - 2019. - № 1. - С. 195-203: рис., табл. (Шифр Т871273/2019/1)
Примітки
: Бібліогр.: с. 201
УДК
:
664.71-11:664.64.016
Предметні рубрики:
Борошно-- Якість-- Технологічний процес
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): клейковина--водопоглинальна здатність--зольність
Анотація:
У статті наведено результати досліджень показників якості борошна з різних етапів технологічного процесу на заводі зі скороченою схемою технологічного процесу та показано зміни показників залежно від системи технологічного процесу.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)