Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=664.71-11:664.64.016<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ковальова, Василина
Назва : Розробка комплексного коректора для стабілізації якості борошна на борошномельних заводах
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2018. - № 1. - С. 206-213: рис. - ISSN 2411-5363 (Шифр Т871273/2018/1). - ISSN 2411-5363
Примітки : Бібліогр.: с. 211
УДК : 664.71-11:664.64.016 + DOI: 19.25140/2411-5363-2018-1(1)-206-213
Предметні рубрики: Борошномельне виробництво-- Борошно-- Якість
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерські вироби--клейковина--хлібобулочні вироби
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Жигунов, Дмитро, Ковальова, Василина, Ковальов, Михайло, Коритнюк, Олена
Назва : Визначення показників якості індивідуальних потоків борошна із заводу зі скороченою схемою технологічного процесу
Місце публікування : Технічні науки та технології. - 2019. - № 1. - С. 195-203: рис., табл. (Шифр Т871273/2019/1)
Примітки : Бібліогр.: с. 201
УДК : 664.71-11:664.64.016
Предметні рубрики: Борошно-- Якість-- Технологічний процес
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): клейковина--водопоглинальна здатність--зольність
Анотація: У статті наведено результати досліджень показників якості борошна з різних етапів технологічного процесу на заводі зі скороченою схемою технологічного процесу та показано зміни показників залежно від системи технологічного процесу.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)