Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>U=664.851:634.75<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
664.851:634.75
Автор(и)
: Заморська, Ірина
Назва
: Вміст токсичних елементів в ягодах суниці садової та продуктах переробки з них
Місце публікування
: Технічні науки та технології/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2017. - № 4. - С. 189-194: табл. - ISSN 2411-5363 (Шифр Т871273/2017/4). - ISSN 2411-5363
Примітки
: Бібліогр.: с. 192-193
УДК
:
664.851:634.75
+ DOI: 10.25140/2411-5363-2017-4(10)-189-194
Предметні рубрики:
Суниця-- Переробка плодів і ягід-- Токсичні речовини
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): харчова промисловість--кадмій--свинець--ртуть
Анотація:
У харчовій промисловості існує проблема хімічного забруднення сировини та харчової продукції, що зумовлено діяльністю людини та неналежною сільськогосподарською практикою. Досліджено вміст токсичних елементів у свіжих, заморожених ягодах суниці садової та продуктах їх переробки.
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
664.851:634.75
Автор(и)
: Заморська, Ірина
Назва
: Оцінка технологічних властивостей ягід суниці садової
Місце публікування
: Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2018. - № 2. - С. 216-221: рис., табл. (Шифр Т871273/2018/2)
Примітки
: Бібліогр.: с. 219
УДК
:
664.851:634.75
Предметні рубрики:
Ягоди-- Вирощування-- Суниця
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): заморожування--середня маса--аскорбінова кислота
Знайти схожі
3.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Заморська, Ірина
Назва
: Поліпшення консистенції заморожених пюреподібних сумішей на основі пюре суничного
Місце публікування
: Технічні науки та технології. - 2018. - № 1. - С. 188-194: рис., табл. (Шифр Т871273/2018/1)
Примітки
: Бібліогр.: с. 192
УДК
:
664.851:634.75
+ DOI: 10.25140/2411-5363-2018-1(1)-188-194
Предметні рубрики:
Харчова промисловість-- Концентрати-- Суниця
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): хімічний склад--напівфабрикати--мінеральні речовини--аскорбінова кислота
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)