Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=карамельний солод<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Эбиэнфа, П. Д.
    Интенсификация процесса обжарки солода [Текст] / П. Д. Эбиэнфа, В. Я. Груданова, В. М. Поздняков // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 141-150 : рис., табл. - Библиогр.: с.149
Рубрики: Пивоварне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
карамельний солод -- пиво -- обжарювання зерен


Дод.точки доступу:
Груданова, В. Я.; Поздняков, В. М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)