Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=сахароза<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
6
Показані документи
с 1 за 6
>
1.
Литвиненко, Є. І.
Інвертний сироп. Технологія отримання [Текст] / Є. І. Литвиненко, О. М. Дзевочко> // Хімічна промисловість України. - 2011. -
№ 6
. - С. 26-29 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 29
ББК
35.11
Рубрики:
Харчові виробництва--Хіміко-технологічні процеси--Вуглеводи
Кл.слова (ненормовані):
сахароза
--
процес інверсії
--
технологічна схема процесу одержання інвертного сиропу
Анотація:
Описана технологія отримання інвертного сиропу. Розроблена принципова технологічна схема процесу. Вибране необхідне обладнання для його реалізації.
Дод.точки доступу:
Дзевочко, О. М.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Загубинога, Оксана
.
Вуглеводи. Глюкоза й
сахароза
. Заняття-тріада. 9-й клас [Текст] / О. Загубинога> // Хімія (Шкільний світ). - 2016. -
№ 5
. - С. 54-64 : рис.
Рубрики:
Хімія--Вуглеводи--Методика викладання--Уроки 9-й клас
Кл.слова (ненормовані):
природні полімери
--
органічні сполуки
--
полісахариди
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Більницька , Ольга
.
Вуглеводи: глюкоза,
сахароза
. Будова, властивості, застосування. 9-й клас [Текст] / О. Більницька > // Хімія (Шкільний світ). - 2016. -
№ 12
. - С. 42-46 : рис.
Рубрики:
Хімія--Вуглеводи--Методика викладання--Уроки 9-й клас
Кл.слова (ненормовані):
екологічна культура
--
кислоти
--
біологія
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Шевченко, Світлана
.
Застосування вуглеводів. Урок-екскурсія [Текст] : 9-й клас / С. Шевченко> // Хімія (Шкільний світ). - 2017. -
№ 12
. - С. 43-51 : рис. - Дод.
Рубрики:
Вуглеводи--Урок-екскурсія-- 9-й клас
Кл.слова (ненормовані):
комунікабельність
--
мотивація
--
глюкоза
--
сахароза
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
Переробка лігноцелюлозних відходів
із цукрового сорго з отриманням мікропористих вуглецевих сорбентів [Текст] / Н . О. Григоренко [та ін.]> // Біоенергетика. - 2018. -
№ 1
. - С. 24-27 : табл., рис. - Бібліогр.: с. 27
УДК
661.183.1:633.62
Рубрики:
Біотехнологія
Сорго цукрове--Переробка--Хіміко-технологічні процеси--Сорбенти
Кл.слова (ненормовані):
багаса
--
структурно-сорбційні властивості
--
каталізатор
--
гідроліз
--
сахароза
Анотація:
Синтезовано нові мікропористі вуглецеві матеріали з лігноцелюлозних відходів переробки цукрового сорго і вивчено їх структурно-пористі й іонообмінні характеристики. Запропоновано спосіб термохімічного модифікування поверхні синтезованого вугілля для поліпшення сорбційної та каталітичної здатності. Досліджено активність отриманих вуглецевих каталізаторів в процесі гідролітичного розщеплення сахарози.
Дод.точки доступу:
Григоренко, Н. О.; Штангеєва, Н. І.; Купчик, Л. А.; Котинська, Л. Й.; Сич, Н. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
6.
Середа , Ольга
.
Новий вид функціональної сировини з підвищеним вмістом білку для бісквітних виробів [Текст] / Ольга Середа , Оксана Мельник> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2022. -
№ 2
. - С. 102-109 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 108-109
УДК
664.681.2
Рубрики:
Кондитерські вироби--Бісквіти
Кл.слова (ненормовані):
борошно із цвіркунів
--
сахароза
--
напівфабрикат
Анотація:
У статті обґрунтовано теоретичне використання борошна із цвіркунів, яке містить велику кількість білку в порівнянні з іншою сировиною. Досліджено різні види борошна із цвіркунів за органолептичними показниками та встановлено перспективи його використання у виробництві кондитерських виробів.
Дод.точки доступу:
Мельник, Оксана
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)