Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>S=Військовики -- Харчування -- Харчові продукти<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Зінченко, І. М.
Розроблення раціональних режимів термічного оброблення зернових продуктів у технології сухих сніданків для військовослужбовців [Текст] / І. М. Зінченко, В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. -
Том 21 № 6
. - С. 226-231 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики:
Військовики
--
Харчування
--
Харчові
продукти
Кл.слова (ненормовані):
кранчі
--
горохові пластівці
--
рисові пластівці
--
обсмажування
--
дериватограми
--
харчові
концентрати
Дод.точки доступу:
Ковбаса, В. М.; Терлецька, В. А.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)