Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Кондитерські вироби -- Бісквіти<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Дорохович, В.
Вплив цукрозамінників на піноутворення бісквітних мас / В. Дорохович> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. -
№ 5
. - С. 23-25
Рубрики:
Кондитерські
вироби
--
Бісквіти
Анотація:
Основну роль у процесі піноутворення під час приготування бісквітного тіста відіграє меланж.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Середа , Ольга
.
Новий вид функціональної сировини з підвищеним вмістом білку для бісквітних виробів [Текст] / Ольга Середа , Оксана Мельник> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2022. -
№ 2
. - С. 102-109 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 108-109
УДК
664.681.2
Рубрики:
Кондитерські
вироби
--
Бісквіти
Кл.слова (ненормовані):
борошно із цвіркунів
--
сахароза
--
напівфабрикат
Анотація:
У статті обґрунтовано теоретичне використання борошна із цвіркунів, яке містить велику кількість білку в порівнянні з іншою сировиною. Досліджено різні види борошна із цвіркунів за органолептичними показниками та встановлено перспективи його використання у виробництві кондитерських виробів.
Дод.точки доступу:
Мельник, Оксана
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)