Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Кулінарія -- М'ясо птиці -- Приготування<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Рябоконь, Варвара.
    Несколько кулинарных советов по приготовлению мяса птицы [Текст] / В.Рябоконь, Ю.Рябоконь // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 7. - С. 38-40 : табл.
Рубрики: Кулінарія--М'ясо птиці--Приготування
Анотація: Даются советы по приготовлению мяса птицы.


Дод.точки доступу:
Рябоконь, Юрий

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Дорош, Євген.
    7 способів приготування крилець [Текст] / Євген Дорош // Пенсійний кур'єр. - 2020. - 26 черв. (№ 26). - С. 5 : фот. цв.
Рубрики: Кулінарія--М'ясо птиці--Приготування
   М'ясні страви--Курячі крильця--Приготування

   Домашня кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
рецепти приготування страв -- страви з курячих крилець



Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)