Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Птахівництво -- Продукти птахівництва<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Статистичні дані з
розвитку
птахівництва
у Київській обл. за 7 місяців 2013 р. [Текст]> // Ефективне
птахівництво
. - 2013. -
№ 8
. - С. 10-12 : табл.
Рубрики:
Птахівництво
--
Продукти
птахівництва
Київська область (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
статистичні дані
--
яйця
--
реалізація
Анотація:
Статистичні дані з розвитку
птахівництва
у Київській обл. за 7 місяців 2013 р. Матеріали надані Київським виробничим об'єднанням Київптахопром.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Повышение качества пищевых
яиц [Текст]> // Ефективне
птахівництво
. - 2015. -
№ 12
. - С. 12-15 : табл.
Рубрики:
Яйця--Якість
Птахівництво
--
Продукти
птахівництва
Кл.слова (ненормовані):
маса яєць
--
дегустаційна оцінка
--
колір білка
--
колір жовтка
--
смак яйця
--
дієтичні яйця
--
столові яйця
Анотація:
Свежие куриные яйца обладают высокой стабильностью состава, поэтому при оптимальных условиях кормления и содержания они вполне соответствуют предъявляемым к ним требованиям.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Особенности состава мяса
птицы механической обвалки [Текст] / подгот. на основе данных ВНИИПП и USAPEEC> // Ефективне
птахівництво
. - 2015. -
№ 12
. - С. 16-19 : табл.
Рубрики:
Птахівництво
--
Продукти
птахівництва
М'ясо--Якість
Кл.слова (ненормовані):
хімічний склад
--
жирні кислоти
Анотація:
Процесс механической обвалки методом сепарирования изменяет не только структуру мяса, но и влияет на его химический состав. Выходы мяса механической обвалки зависят от уровня мякотных тканей в исходном сырье.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)