Пошуковий запит: (<.>K=Свинина<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Показані документи с 1 за 13 |
>1.
|
Осташко, Т. Ризики для сільського господарства від становлення зони вільної торгівлі з ЄС [Текст] / Т. Осташко> // Економіка України. - 2011. - № 3. - С. 57-69. - Бібліогр. в підрядкових примітках
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Конкурентноспроможність--Україна--Європейський Союз (ЄС) Кл.слова (ненормовані): ціноутворення -- Світова організація торгівлі -- свинина -- курятина -- вершкове масло -- тверді сири
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>2.
|
Самаріна, І. Складова м'ясного балансу - свинина [Текст] / І. Самаріна> // Агробізнес сьогодні. - 2012. - № 11. - С. 38-39 : ілюстр.
Рубрики: Свинарство Кл.слова (ненормовані): іноземна генетика -- свинина
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>3.
|
Біленький, О. Ю. Виробництво та експорт продукції тваринництва у світі [Текст] / О. Ю. Біленький> // Економіка АПК. - 2012. - № 6. - С. 110-113 : табл. - Бібліогр. в підрядк. прим.
ББК 46.0 + 65 Рубрики: Тваринництво--Скотарство--Вирощування Зовнішньоекономічна діяльність--Експорт Кл.слова (ненормовані): Яловичина -- Свинина -- Бройлери Анотація: Наведено аналіз виробництва продукції тваринництва у світі та торгівлі нею на світових ринках.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>4.
|
Саблук, П. Т. Тенденції розвитку виробництва м'яса та торгівлі ним у країнах Євросоюзу на початку ХХІ століття [Текст] / П. Т. Саблук> // Економіка АПК. - 2012. - № 11. - С. 123-127 : табл. - Бібліогр. в підрядк. прим.
ББК 65.30 Рубрики: Економіка Європейського Союзу--Харчова промисловість Зовнішньоекономічна діяльність--Міжнародна торгівля Харчова промисловість--М'ясне виробництво Кл.слова (ненормовані): Яловичина -- Експорт м'яса -- Свинина Анотація: Досліджено тенденції розвитку виробництва м'яса в цілому та окремих його видів, а також торгівлі ним країнами ЄС з початку поточного століття. Проаналізовано зміни експорту-імпорту м'яса між "старими" (ЄС-15) і "новими" членами ЄС.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>5.
|
Войцехівська, Л. У. Вплив бактеріального препарату на формування структури ферментованого суцільном'язового продукту зі свинини [Текст] / Л. У. Войцехівська, В. Ю. Лизова, Л. П. Недорізанюк> // Вісник аграрної науки. - 2013. - № 3. - С. 59-62. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 36.92 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Свинина--Бактеріальний препарат лакмік Анотація: Мета досліджень - визначити вплив умов соління м'ясної сировини на формування структури ферментованих суцільном'язових продуктів зі свинини.
Дод.точки доступу: Лизова, В.Ю.; Недорізанюк, Л.П. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>6.
|
Шкрабан, В. В. Напрями удосконалення первинного обліку виробництва продукції свинарства [Текст] / В. В. Шкрабан> // Економіка. Фінанси. Право. - 2013. - № 3. - С. 10-13. - Бібліогр. наприкінці ст.
ББК 4+65 Рубрики: Сільське господарство--Тваринництво--Свинарство--Свинарники--Україна Свині--Осіменіння Харчова промисловість--М’ясне виробництво--М’ясні продукти--Свинина Бухгалтерський облік Кл.слова (ненормовані): біологічні активи, первинний облік, виробництво, продукція свинарства, акт, відомість, форма, журнал, осіменіння, спермодоза Анотація: В статті висвітлюються питання удосконалення первинного обліку виробництва продукції свинарства. Вперше запроваджено використовувати у практиці свинарських підприємств "Журнал реєстрації осіменіння свиноматок" (форма № ПБАСГ-18).
Знайти схожі
|
>7.
|
Щербань, Т. Якість свинини від тварин, помісних з генотипом миргородської породи [Текст] / Т. Щербань> // Тваринництво України. - 2014. - № 8-9. - С. 35-38. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 46 Рубрики: Свинарство--Селекція--Схрещування Якість м'яса свинини Кл.слова (ненормовані): хімічні показники м'яса -- пісна свинина -- міжпорідне схрещування -- якість підшкірного сала -- гібридизація свиней Анотація: Проведено оцінку впливу промислового схрещування на якість свинини із залученням порід різного напряму продуктивності. Встановлено перевагу помісей миргородської породи з м'ясними генотипами над чистокровними аналогами ха хімічним складом найдовшого м'яза спини.
Знайти схожі
|
>8.
|
Волощук, В. Світова практика законодавчого врегулювання якості м'яса [Текст] / В. Волощук, Ю. Ремізова> // Тваринництво України. - 2015. - № 6. - С. 8-10 : ілюстр., табл. - Бібліогр.: с. 10
Рубрики: М'ясне виробництво--Світова економіка--Досвід М'ясне виробництво--Якість--Міжнародне право Кл.слова (ненормовані): свинина -- якість -- ГОСТ -- туша -- система НАССР Анотація: Конкурентоспроможний виробник в умовах ринкової економіки та інтеграційному спрямуванню до Європейських вимог повинен випускати на ринок якісну продукцію, що відповідає жорстким вимогам європейського законодавства. Наведено огляд основних нормативних документів, котрі регламентують якість продукції у світі.
Дод.точки доступу: Ремізова, Ю. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>9.
|
Сусол, Р. Україна потребує якісного сала, але віддає перевагу м'ясним генотипам свиней [Текст] / Р. Сусол> // Тваринництво України. - 2015. - № 12. - С. 23-26 : рис.
Рубрики: Свинарство--Генетика Кл.слова (ненормовані): велика біла порода свиней -- класифікація великої білої породи свиней -- свині -- корми -- м'ясні свині -- свинина Анотація: Про найбільш поширену велику білу породу свиней, її особливості та "забаганки" розповідає завідувач кафедри технології виробництва та переробки продукції тваринництва Одеського державного аграрного університету, кандидат сільськогосподарських наук Руслан Сусол.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>10.
|
Маслак, О. Український ринок свинини: проблеми та перспективи [Текст] / О. Маслак> // Тваринництво та ветеринарія. - 2017. - № 1. - С. 8-11 : ілюстр.
Рубрики: Свинарство--Конкурентоспроможність Кл.слова (ненормовані): продукція тваринництва -- свинина -- свинарські господарства -- якість свинини
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>11.
|
Копитець, Н. Г. Сучасний стан та тенденції розвитку ринку свинини в Україні [Текст] / Н. Г. Копитець> // Економіка АПК. - 2018. - № 11. - С. 44-54. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Тваринництво--Свинарство Ринок--Сільськогосподарська продукція--Свинина Кл.слова (ненормовані): ринок свинини -- пропозиція -- сільськогосподарські підприємства -- господарства населення -- попит -- експорт -- імпорт -- цінова ситуація Анотація: Мета статті - оцінити сучасний стан та визначити тенденції розвитку вітчизняного ринку свинини в умовах організаційно-економічних трансформацій галузі. Аналітичні матеріали статті спираються на актуальні офіційні статистичні дані, завдяки чому одержані результати можуть бути використані при розв’язанні проблем розвитку ринку свинини.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>12.
|
В Украине хотят ограничить продажу польского мяса, чтобы не ухудшить ситуацию на внутреннем рынке [Текст]> // Тваринництво України. - 2019. - № 1. - С. 7. - https: //ubr.ua/market/agricultural-market
Рубрики: Свинарство--М'ясо--Імпорт--Україна--Польща Кл.слова (ненормовані): польська свинина -- торгівля з Польщою -- імпорт свинини Анотація: Представители Ассоциации свиноводов Украины (АСУ) просят Государственную службу по вопросам безопасности пищевых продуктов и защиты потребителей пересмотреть условия двустороннего соглашения о поставках свинины из Польши и ограничить ее импорт в Украину.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>13.
|
Сегеда, С. А. Статистичний аналіз споживання м’яса та м’ясопродуктів в Україні [Текст] / С. А. Сегеда> // Економіка АПК. - 2020. - № 3. - С. 36-46 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясна промисловість України--Попит та пропозиції Тваринництво--М'ясне--Продаж продукції Кл.слова (ненормовані): споживання -- виробництво -- м’ясо та м’ясопродукти -- яловичина -- свинина -- м’ясо птиці Анотація: Мета статті - проаналізувати обсяги виробництва і споживання м’яса та м’ясопродуктів на одну особу населення в Україні, виявити наявність і щільність зв’язку між попитом і пропозицією м’яса загалом та за видами, визначити варіацію результативної ознаки від факторів впливу на неї. Результати дослідження будуть корисними для виробників і споживачів м’яса та м’ясопродуктів, а також зацікавлених сторін продовольчого ланцюга. Обгрунтовані висновки можуть слугувати орієнтиром для урядовців при розробці довгострокової політики розвитку галузі тваринництва в Україні.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
|