Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=Структуромодулюючі добавки<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Турчина, Т.
Мікроструктурний аналіз : ягідних та фруктово-овочевих порошків, одержаних методом розпилювання / Т. Турчина> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. -
№ 6
. - С. 21-23 : кол.іл.
Рубрики:
Фруктово-ягідні порошки--Виробництво--Сушіння--Зневоднення
Кл.слова (ненормовані):
Структуромодулюючі
добавки
Анотація:
Один з методів впливу на кінетику та структуроутворюючі особливості процесу зневоднення-зміна вихідних характеристик об'єкта сушіння внесенням структуроутворюючих добавок.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)