Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=Харчова продукція<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Крисанов, Д. Ф.
    Агропродовольча продукція в координатах якості та безпечності [Текст] / Д. Ф. Крисанов // Економіка АПК. - 2011. - № 1. - С. 12-19 : фото.цв.
Рубрики: Харчові продукти--Генетично модифіковані
   Харчові продукти--Якість--Безпека

   Споживче право--Україна

Кл.слова (ненормовані):
Харчова продукція -- Продовольча сировина -- Сертифікація продукції

Є примірники у відділах:
ВДЕТПСГН - Б.ц. (вільний)

Знайти схожі

2.


    Кириленко, І. Г.
    Основні тенденції розвитку світового продовольчого ринку та виробництво продовольства в Україні [Текст] / І. Г. Кириленко, В. Є. Івченко, В. В. Дем'янчук // Економіка АПК. - 2018. - № 9. - С. 34-45 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Продовольча безпека--Аграрна політика--Україна--Європейський Союз (ЄС)
   Світовий ринок продовольчих товарів

Кл.слова (ненормовані):
світовий продовольчий ринок -- експорт -- імпорт -- сільськогосподарська продукція -- додана вартість -- харчова продукція
Анотація: Мета статті - вивчити поточний стан виробництва та світової торгівлі за наступними основними видами сільськогосподарської продукції: зерна пшениці та кукурудзи, рослинних олій, цукру, яловичини, свинини, м’яса птиці, вершкового масла, сирів, сухого незбираного та знежиреного молока, а також участь України у їх світовому виробництві та світовій торгівлі. За результатами дослідження надані пропозиції щодо розроблення заходів у частині продовольчої безпеки в Україні та нарощування її участі у світовій торгівлі продовольством.


Дод.точки доступу:
Івченко, В. Є.; Дем'янчук, В. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Мерзлов, С. В.
    Управління якістю та безпечністю під час виробництва йогурту з апіпродуктами [Текст] / С. В. Мерзлов // Наука та інновації. - 2018. - № 6. - С. 24-37 : рис., табл. - Біблиогр. в кінці ст.
Рубрики: Молочні продукти--Йогурти
Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- виробництво
Анотація: Розроблено технологічну блок-систему виробництва йогурту з апіродуктами резервуарним способом


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)