Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=бджолиний хліб<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Адамчук, Л. О.
Перга різного ботанічного походження [Текст] : у лаб. вчених / Л. О. Адамчук, Ян Бріндза, Т. І. Білоцерківець> // Пасіка. - 2016. -
№ 10
. - С. 20-22 : рис., табл. . - ISSN 1814-4764
Рубрики:
Бджільництво--Продукти бджільництва--Перга--Лісостеп України
Кл.слова (ненормовані):
білок
--
бджолиний
хліб
--
ботанічне походження перги
--
якість перги
Анотація:
Групою вчених проведено ідентифікацію ботанічного складу перги одержаної від медоносних бджіл української породи в умовах Лісостепу України. Визначено, що рівні за силою сім'ї бджіл заготовляють пергу різного батанічного походження, знаходячись в однакових медозбірних і природо-кліматичних умовах. Досліджено кількісний вміст білка у свіжо відібраній перзі різного ботанічного походження. Встановлено, що перга із вмістом 43 % пилку Brassica napus L. містить більше білка на 8 % ніж інші досліджені види.
Дод.точки доступу:
Бріндза, Ян; Білоцерківець, Т. І.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Тихонов, О. І.
Перга - перспективний продукт [Текст] : в лаб. учених / О. І. Тихонов, В. Л. Бербек, Т. М. Зубченко> // Пасіка. - 2016. -
№ 11
. - С. 16-17 . - ISSN 1814-4764
Рубрики:
Бджільництво--Продукти бджільництва
Кл.слова (ненормовані):
перга
--
"
бджолиний
хліб
"
--
пилок
--
лікувальні властивості перги
Анотація:
Перга - це законсервоване медовоферментним вмістом бджолине обніжжя, складене і утрамбоване бджолами в стільники, у якому відбулося молочнокисле бродіння. Перга дуже перспективний продукт бджільництва для застосування у медицині та фармації. За рахунок наявності великої кількості фармокологічних ефектів актуальним є створення нових лікарських препаратів на основі перги для лікування порушень здоров'я усіх органів та систем організму людини, в тому числі сечостатевої системи чоловіків.
Дод.точки доступу:
Бербек, В. Л.; Зубченко, Т. М.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)