Пошуковий запит: (<.>K=біологічна цінність<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7 |
>1. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Сімахіна, Г. О. Особливості заморожування ягід з ніжною текстурою [Текст] / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 4. - С. 198-205 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Ягідні рослини Кл.слова (ненормовані): фазові переходи -- суниці -- оптимальні умови -- дефростація -- біологічна цінність -- органолептичні показники
Дод.точки доступу: Халапсіна, С. В. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>2. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Петриченко, В. Ф Біохімічні взаємодії в комбікормах (кормосумішах) [Текст] / В.Ф Петриченко> // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 4/5. - С. 26-27
Рубрики: Кормовиробництво--Комбікорми--Україна Кл.слова (ненормовані): мінеральні речовини -- хімічні реакції -- внутрікомплексна сполука -- біологічна цінність -- кормові суміші Анотація: Комбікормами називають суміш різних кормів, окремих поживних і біологічно активних речовин.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>3. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Сімахіна, Г. О. Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні [Текст] / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 225-231 : табл. - Бібліогр.: с. 231
Рубрики: Ягоди--Заморожування Кл.слова (ненормовані): харчові технології -- фазові переходи -- кристалізація -- біологічна цінність -- холодильне оброблення -- кріоушкодження -- напівфабрикати -- швидкість заморожування
Дод.точки доступу: Халапсіна, С. В. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>4. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Федорова, Д. В. Технологічні аспекти комплексного використання бичка азовського замороженого у виробництві рибо-рослинних напівфабрикатів [Текст] / Д. В. Федорова, Ю. В. Кузьменко> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 6. - С. 167-181 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Рибні продукти--Харчові виробництва Кл.слова (ненормовані): білково-мінеральні збагачувачі -- біологічна цінність -- амінокислотний скор -- борошняні кулінарні вироби -- борошняні кондитерські вироби
Дод.точки доступу: Кузьменко, Ю. В. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>5. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Нездолій, А. О. Дослідження показників якості цукерок для людей їз статико-фізичними навантженнями [Текст] / А. О. Нездолій> // Технічні науки та технології. - 2015. - № 2. - С. 237-241 : табл. - Бібліогр.: с. 241
Рубрики: Кондитерські вироби--Якість--Дослідження Кл.слова (ненормовані): органолептичні властивості -- макронутрієнти -- харчова цінність -- біологічна цінність
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>6. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Золотухіна, Інна. Визначення оптимального співвідношення компонентів білково-вуглеводних напівфабрикатів [Текст] / І. Золотухіна> // Технічні науки та технології. - 2016. - № 1. - С. 217-221 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 221
. - ISSN 2411-5363 Рубрики: Харчові продукти--Концентрати--Напівфабрикати Кл.слова (ненормовані): сколотини -- рецептурний склад -- біологічна цінність
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>7. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Мотузка, Юлія. Жирнокислотний склад продуктів для ентерального харчування [Текст] / Ю. Мотузка> // Технічні науки та технології. - 2017. - № 3. - С. 155-162 : табл. - Бібліогр.: с. 160-161
. - ISSN 2411-5363 Рубрики: Харчування--Жирні кислоти--Ліпіди Кл.слова (ненормовані): біологічна ефективність ліпідів -- якість -- імунітет -- біологічна цінність Анотація: В статті досліджено жирнокислотний склад продуктів для ентерального харчування, призначених для хворих з певними захворюваннями, у різних товарних формах. Ліпіди продуктів для ентерального харчування характеризуються високими значеннями показників біологічної ефективності. Ця ж тенденція визначена й у сухих сумішах для пудингів та драглеподібних продуктах для ентерального харчування.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
|