Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=біологічна цінність<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.


    Сімахіна, Г. О.
    Особливості заморожування ягід з ніжною текстурою [Текст] / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 4. - С. 198-205 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Ягідні рослини
Кл.слова (ненормовані):
фазові переходи -- суниці -- оптимальні умови -- дефростація -- біологічна цінність -- органолептичні показники


Дод.точки доступу:
Халапсіна, С. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Петриченко, В. Ф
    Біохімічні взаємодії в комбікормах (кормосумішах) [Текст] / В.Ф Петриченко // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 4/5. - С. 26-27
Рубрики: Кормовиробництво--Комбікорми--Україна
Кл.слова (ненормовані):
мінеральні речовини -- хімічні реакції -- внутрікомплексна сполука -- біологічна цінність -- кормові суміші
Анотація: Комбікормами називають суміш різних кормів, окремих поживних і біологічно активних речовин.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Сімахіна, Г. О.
    Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні [Текст] / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 225-231 : табл. - Бібліогр.: с. 231
Рубрики: Ягоди--Заморожування
Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- фазові переходи -- кристалізація -- біологічна цінність -- холодильне оброблення -- кріоушкодження -- напівфабрикати -- швидкість заморожування


Дод.точки доступу:
Халапсіна, С. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Федорова, Д. В.
    Технологічні аспекти комплексного використання бичка азовського замороженого у виробництві рибо-рослинних напівфабрикатів [Текст] / Д. В. Федорова, Ю. В. Кузьменко // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 6. - С. 167-181 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Рибні продукти--Харчові виробництва
Кл.слова (ненормовані):
білково-мінеральні збагачувачі -- біологічна цінність -- амінокислотний скор -- борошняні кулінарні вироби -- борошняні кондитерські вироби


Дод.точки доступу:
Кузьменко, Ю. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Нездолій, А. О.
    Дослідження показників якості цукерок для людей їз статико-фізичними навантженнями [Текст] / А. О. Нездолій // Технічні науки та технології. - 2015. - № 2. - С. 237-241 : табл. - Бібліогр.: с. 241
Рубрики: Кондитерські вироби--Якість--Дослідження
Кл.слова (ненормовані):
органолептичні властивості -- макронутрієнти -- харчова цінність -- біологічна цінність


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

6.


    Золотухіна, Інна.
    Визначення оптимального співвідношення компонентів білково-вуглеводних напівфабрикатів [Текст] / І. Золотухіна // Технічні науки та технології. - 2016. - № 1. - С. 217-221 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 221 . - ISSN 2411-5363
Рубрики: Харчові продукти--Концентрати--Напівфабрикати
Кл.слова (ненормовані):
сколотини -- рецептурний склад -- біологічна цінність


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

7.


    Мотузка, Юлія.
    Жирнокислотний склад продуктів для ентерального харчування [Текст] / Ю. Мотузка // Технічні науки та технології. - 2017. - № 3. - С. 155-162 : табл. - Бібліогр.: с. 160-161 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Харчування--Жирні кислоти--Ліпіди
Кл.слова (ненормовані):
біологічна ефективність ліпідів -- якість -- імунітет -- біологічна цінність
Анотація: В статті досліджено жирнокислотний склад продуктів для ентерального харчування, призначених для хворих з певними захворюваннями, у різних товарних формах. Ліпіди продуктів для ентерального харчування характеризуються високими значеннями показників біологічної ефективності. Ця ж тенденція визначена й у сухих сумішах для пудингів та драглеподібних продуктах для ентерального харчування.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)