Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=бітартрат калію<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


   
    Заміна гідрогенізованих жирів на рослинну олію у складі борошняних кондитерських виробів [Текст] / Оксана Гуменюк, Марія Ксенюк, Ольга Дениско, Аліна Кирій // Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 165-169 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 168-169
УДК
Рубрики: Кондитерські вироби--Технологія виробництва--Жири
Кл.слова (ненормовані):
транс-ізомерні жирні кислоти -- бітартрат калію -- харчові добавки стабілізуючої дії -- полісахариди і білки -- альтернативні джерела жирової сировини -- рецептури борошняного кондитерського виробу


Дод.точки доступу:
Гуменюк, Оксана; Ксенюк, Марія; Дениско, Ольга; Кирій, Аліна

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)