Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=диференціація доходів<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Громоздова, Л. В.
    Розрахунок стратифікаційних параметрів сталого розвитку [Текст] / Л. В. Громоздова, С. В. Простотіна // Формування ринкових відносин в Україні. - 2011. - № 7/8. - С. 177-179 (№8) : ілюстр. - Бібліогр.: с. 179
Рубрики: Регіональна економіка--Прибутки
Кл.слова (ненормовані):
диференціація доходів -- автоматизація розрахунку -- управління економікою регіону


Дод.точки доступу:
Простотіна, С. В.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Барабаш, Л. В.
    Заходи щодо розширення бази оподаткування доходів фізичних осіб [Текст] / Л. В. Барабаш // Вісник. - 2012. - № 1. - С. 3-4. - Бібліогр.: с. 4
Рубрики: Податки--Доходи Фізичних осіб--Україна, 2012
Кл.слова (ненормовані):
диференціація доходів -- податкова справа

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Ларіна, Я. С.
    Моделювання обсягів споживання м'ясопродуктів як основа формування стратегій та комплексів маркетингу м'ясопереробних підприємств [Текст] / Я. С. Ларіна, К. М. Луцій // Економіка АПК. - 2018. - № 8. - С. 82-91 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Підприємництво--М'ясопереробна галузь--Україна
Кл.слова (ненормовані):
оптимальне споживання -- диференціація доходів -- сегментування
Анотація: Мета статті - здійснити прогнозування обсягів споживання м'ясопродуктів для подальшого формування стратегій і комплексів маркетингу м'ясопереробних підприємств. Досліджено подальший розвиток моделі прогнозування рівня споживання м'ясопродуктів на 1 особу до 2020 р., яка передбачає врахування впливу ВВП на душу населення та визначення оптимального рівня споживання основних видів м'яса з урахуванням диференціації доходів населення.


Дод.точки доступу:
Луцій, К. М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)