Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=енергетична цінність<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.


    Маевская, Т.
    Оценка качества культивированного мелкого карпа Cyprinus carpio [Текст] / Т. Маевская, А. Виннов // Тваринництво України. - 2013. - № 9. - С. 20-24 : табл. - Библиогр.: с. 24
Рубрики: Рибництво--Коропи
   Наукові дослідження

Кл.слова (ненормовані):
м'язова тканина -- хімічний склад -- енергетична цінність -- амінокислотний скор
Анотація: Вивчені розмірно-масові характеристики коропа звичайного. Представлені результати досліджень загального хімічного складу м'язової тканини коропа культивованого і природних популяцій. Виявлено відмінності в досліджуваних показниках цих риб. Досліджено фракційний склад білків сировини. Запропоновано дані амінокислотного складу білків і жирнокислотного складу ліпідів. Встановлено, що білки м'язової тканини коропа містять всі незамінні амінокислоти і є повноцінними. Жирнокислотний склад не відповідає еталонному співвідношенню жирних кислот ліпідів. Подано результати оцінювання біологічної цінності білків коропа звичайного.


Дод.точки доступу:
Виннов, А.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


   
    Зберігання та контроль якості кормів [Текст] / за матеріалами: "Виробництво, зберігання, використання кормів" [під ред. проф. В.Ф.Петриченка] // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 8
Рубрики: Кормовиробництво--Зберігання кормів--Якість
Кл.слова (ненормовані):
кислотність -- енергетична цінність -- мінеральні корми -- концентровані корми
Анотація: Основними критеріями якості кормів є їх поживність, масова частка сухої речовини в кормі, її претравність, яка відображає енергетичну поживність корму та вміст у ньому перетравного протеїну. Оцінку кормів за якістю слід вважати як захід, що об'єднує інтереси виробників тваринницької та рослинницької продукції.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Околелова, Т. М.
    Корма растительного происхождения [Текст] / Т. М. Околелова // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 11. - С. 6-12 : ил. - Зміст: Кукуруза ; Рожь ; Тритикале ; Просо ; Сорго ; Соя ; Горох ; Бобы ; Люпин ; Вика ; Чина ; Нут. - Окончание в №12
Рубрики: Кормові культури--Заготівля кормів--Якість
Кл.слова (ненормовані):
енергетична цінність -- вміст протеїну -- вміст каротину -- калорійність сорго -- активність уреази -- соєві продукти -- зерно люпину
Анотація: Характеристика зерна кормовых культур. Эффективные способы повышения их питательности и антипитательные факторы некоторых их них. Указан процент допустимой вредной примеси в кормовом зерне.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Сторожик, Л. І.
    Продуктивність сорго цукрового як джерела виробництва біопалива в сумісних посівах з іншими культурами [Текст] / Л. І. Сторожик // Цукрові буряки. - 2016. - № 2. - С. 7-11. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Зернові культури--Сорго--Вирощування
   Біопаливо--Рослинна сировина--Сорго

   Біоенергетика--Рослинна сировина

Кл.слова (ненормовані):
способи сівби -- норми висіву насіння -- енергетична цінність
Анотація: Наведені результати досліджень щодо впливу способів сівби, норми висіву насіння на продуктивність сорго цукрового різних гібридів. Обгрунтована доцільність вирощування сорго цукрового як біоенергетичної культури у сумісних посівах з маточниками буряків цукрових.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


   
    Гігієнічна оцінка нової норми харчування військовослужбовців АТО [Текст] / В. Н. Корзун [та ін.] // Довкілля та здоров'я. - 2017. - № 1. - С. 38-41 : табл. - Бібліогр.: с. 40-41
УДК
Рубрики: Харчування--Військовики--АТО
Кл.слова (ненормовані):
добовий польовий набір продуктів -- харчова цінність -- енергетична цінність
Анотація: У роботі розроблено Технічні умови "Набори продуктів польові", на основі яких створена "Норма № 15 - добовий польовий набір продуктів", визначено харчову і енергетичну цінність продуктів. Використання добового польового набору (норми № 15) надасть можливість урізноманітнити харчування військових , які перебувають у зоні АТО та польових умовах.


Дод.точки доступу:
Корзун, В. Н.; Болохнова, Т. В.; Марченко, Д. О.; Старощук, В. Ф.; Яжло, В. С.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

6.


   
    Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походження [Текст] / Ж. Замай [та ін.] // Технічні науки та технології. - 2021. - № 1. - С. 135-144 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Хлібні вироби--Технології--Інновації
Кл.слова (ненормовані):
інноваційний компонент -- порошок броколі та цвітної капусти -- цедра лимона -- харчова цінність -- енергетична цінність
Анотація: У роботі представлена інноваційна розробка — хліб пшеничний, фортифікований сухою овочевою сировиною — порошком цвітної капусти. Фортифікація хліба інноваційними компонентами рослинного походження є одним зі шляхів підвищення харчової цінності хліба різних сортів. Обґрунтовано вибір фортифікаційного компонента, досліджено шляхи його додавання, визначені фізико-хімічні показники готової продукції та напівфабрикатів. Розраховано харчову та енергетичну цінність збагачених продуктів.


Дод.точки доступу:
Замай, Жанна; Гуменюк, Оксана; Волкова, Раїса; Хребтань, Олена; Цибуля, Сергій

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)