Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=забій<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.


    Отченашко , В.
    М'ясна продуктивність перепелів за використання комбікормів з різним вмістом протеїну [Текст] / В. Отченашко // Тваринництво України. - 2012. - № 1-2. - С. 25-29 : табл. - Бібліогр.: с. 29
Рубрики: Птахівництво--Перепели --Догляд
   Птахівництво--Перепели --М'ясо--Продуктивність

Кл.слова (ненормовані):
забій -- м'ясо -- комбікорм
Анотація: Вивчено м'ясну продуктивність перепелів породи Фараон під впливом згодовування комбікормів із різним вмістом сирого протеїну. Встановлено характер зв'язку між рівнями протеїнового живлення перепелів та показниками забою і хімічного складу грудних м'язів.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Отченашко, В. В.
    М'ясні якості курчат - бройлерів за різних рівнів енергетичного живлення [Текст] / В. В. Отченашко, С. В. Боярчук // Сучасне птахівництво. - 2013. - № 2. - С. 20-24
Рубрики: Птахівництво--Комбікорми--М'ясо
Кл.слова (ненормовані):
курчата-бройлери -- енергія -- забій


Дод.точки доступу:
Боярчук, С.В.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Слободянюк, Н.
    Поживність м'яса перепелів за використання комбікормів з різними рівнями протеїну [Текст] / Н. Слободянюк // Тваринництво України. - 2013. - № 10. - С. 10-14 : табл. - Бібліогр.: с. 14
Рубрики: Перепели
   М'ясо

   Комбікорми

Кл.слова (ненормовані):
забій -- протеїн -- поживність м'яса
Анотація: Досліджено вплив годівлі на м'ясні якості перепелів. Установлено характер зв'язку між рівнями протеїнового живлення перепелів та показниками забою і хімічного складу грудних м'язів.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Блаха, Томас.
    ЕС: защита животных - залог безопасности и качества мяса [Текст] / Томас Блаха // Тваринництво України. - 2016. - № 3. - С. 21-24 : рис.
Рубрики: Тваринництво--М'ясо--Якість--Європейський Союз (ЄС)
   Свинарство--М'ясні продукти--Якість--Європейський Союз (ЄС)

Кл.слова (ненормовані):
захист тварин -- свинарство -- утримування свиней -- забій тварин -- забій птиці
Анотація: С января 2013 года в Европейском Союзе вступили в действие законоположения, регулирующие порядок содержания свиней, а также убоя животных , в том числе птицы. Эти законодательные изменения были продиктованы все возрастающими требованиями в сфере защиты животных, что в Европе традиционно связывается с качеством мясной продукции. Новые требования распространяются и на третьи страны: животные и мясная продукция, ввозимые в ЕС, должны теперь сопровождаться документацией, подтверждающей соблюдение этих законоположений.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


   
    Статистичні дані по групуванню с/г підприємств України за різними показниками виробництва птахівницької продукції станом на 01. 01. 2016 р. [Текст] // Ефективне птахівництво. - 2016. - № 10. - С. 6-7 : табл. - Джерело: Тваринництво України, 2015. Стат. зб.
Рубрики: Птахівництво--Сільськогосподарські підприємства--Продукція
Кл.слова (ненормовані):
виробництво яєць -- поголів'я птиці -- забій худоби та птиці -- продукція птахівництва
Анотація: Наведені статистичні дані по групуванню с/г підприємств України за різнмими показниками виробництва ( за середньою річною несучістю однієї курки-несучки; за обсягом виробництва яєць; за наявністю поголів'я птиці всіх видів; за обсягом реалізації на забій худоби та птиці) птахівницької продукції станом на 01. 01. 2016 р.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

6.


    Дуюнов, Э. Л.
    Убой и переработка мяса индеек [Текст] / Э. Л. Дуюнов, Ю. А. Рябоконь // Ефективне птахівництво. - 2017. - № 8. - С. 32-37 : рис., табл.
Рубрики: Індиківництво--М'ясо--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
переробка м'яса індичок -- забій індичок -- птахопереробні підприємства
Анотація: Убой птицы производится на специализированных убойных и птицеперерабатывающих предприятиях, непосредственно в хозяйстве и на санитарных бойнях. Убой птицы на этих предприятиях производится на поточных линиях с использованием специализированного оборудования, мясо подвергается глубокой переработке с выпуском полупотрошенных, потрошенных тушек, отдельных отрубов, полуфабрикатов, расфасованных продуктов, готовых к быстрому приготовлению (суповых наборов, белого и красного мяса), а также продуктов, готовых к употреблению в виде копченостей.


Дод.точки доступу:
Рябоконь, Ю. А.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

7.


    Колюбакін, Володимир.
    Смак гуманного заклання [Текст] : безпека споживача / Володимир Колюбакін // Урядовий кур'єр. - 2018. - 15 трав. (№ 90). - С. 1, 4
Рубрики: Європейські стандарти--Забій тварин--Продаж м'яса--Законодавство--Україна
Анотація: Запрацювали нові правила забою тварин для подальшої реалізації. Але взагалі забороняти продаж домашнього м'яса ніхто не збирається. Набув чинності з 4 квітня 2018 року Закон України "Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин". Передбачається створення забійних цехів, які б відповідали європейським стандартам.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

8.


    Бакулин, В. А.
    Ветеринарно-санитарный осмотр и экспертиза продуктов убоя и яиц домашней птицы [Текст] / В. А. Бакулин // Ефективне птахівництво. - 2018. - № 5/6. - С. 27-33 : табл.
Рубрики: Ветеринарія--Санітарний контроль--Забій домашньої птиці
Кл.слова (ненормовані):
транспортування птиці -- температура повітря -- товарно-санітарні якості
Анотація: В статье рассмотрено ветеринарно-санитарный контроль и экспертиза продуктов убоя и яиц домашней птицы. Так, при подготовке к сдаче на птицеперерабатывающее предприятие проводят ветеринарный осмотр птиц, учитывают их слизистых оболочек глаз и рта, суставов, наличие истечений из естественных отверстий, определяют общее клиническое состояние, подвижность, реакции на раздражители и корм.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)