Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=кероб<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Романовська, Ольга.
    Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні [Текст] / О. Романовська // Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки". - 2017. - № 1. - С. 176-184 : рис. - Бібліогр.: с. 182-184
УДК
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Зберігання--Якість
Кл.слова (ненормовані):
крихкість -- кероб -- борошно -- волога -- черствіння


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)