Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=кероб<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Романовська, Ольга
.
Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні [Текст] / О. Романовська> // Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки". - 2017. -
№ 1
. - С. 176-184 : рис. - Бібліогр.: с. 182-184
УДК
664.681:664.66.03
Рубрики:
Борошняні кондитерські вироби--Зберігання--Якість
Кл.слова (ненормовані):
крихкість
--
кероб
--
борошно
--
волога
--
черствіння
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)