Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=коротиноїди<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Гревцева, Н. В.
Дослідження механізму взаємодії овочевих кріопаст з компонентами макаронного тіста [Текст] / Н. В. Гревцева, Д. О. Набоков> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. -
Том 21 № 5
. - С. 179-184 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 183-184
Рубрики:
Макаронні вироби
Кл.слова (ненормовані):
морква
--
гарбуз
--
коротиноїди
--
ІЧ-спектроскопія
--
спиртові екстракти
Дод.точки доступу:
Набоков, Д. О.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)