Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=кулінарна рибо-рослинна продукція<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Федорова, Діна.
    Технологічні аспекти використання фаршів із дрібних риб [Текст] / Д. Федорова // Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки". - 2017. - № 1. - С. 162-175 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 172-175
УДК
Рубрики: Рибні продукти--Переробка--Технології
Кл.слова (ненормовані):
бичок азово-чорноморський -- рибо-рослинні напівфабрикати -- кулінарна рибо-рослинна продукція


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)