Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (153)Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (16)Електронний каталог книг іноземними мовами (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=кухня<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 130
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.


   
    Enjoy Your Food [Text] : Mandruka. Varenyky. Cold Soup. Holubtsi. Yushka // Welcome to Ukraine. - 2009. - № 2. - P. 140-141 : il.
Рубрики: Англійська мова--Тексти
Кл.слова (ненормовані):
вніб 6 -- кухня українська

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДІМ (1)
Вільні: ВДІМ (1)


Знайти схожі

2.


   
    Enjoy Your Food [Text] : Ukrainian Cuisine // Welcome to Ukraine. - 2009. - № 1. - Р. 134-135 : il.
Рубрики: Кухня українська--Національні традиції
Кл.слова (ненормовані):
вніб 6

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДІМ (1)
Вільні: ВДІМ (1)


Знайти схожі

3.


   
    British and American Cuisin [Text] : Внеклассное мероприятие для 8-9-х классов. // Английский язык-первое сентября. - 2009. - N 18. - P4-6
Кл.слова (ненормовані):
кухня -- національні кухні

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДІМ (1)
Вільні: ВДІМ (1)


Знайти схожі

4.


   
    Sushi [Text] // English (Дайджест). - 2009. - N 5. - P6-7 : il. . - ISSN 1605-2455
Кл.слова (ненормовані):
Кухня -- Японія


Знайти схожі

5.


    Тысячная, Н.
    Паэлья под сангрилью. Об особенностях испанской кухни [Текст] / Н. Тысячная // День. - 2011. - № 80-81. - С. 24
ББК 63 + 36
Рубрики: Традиції--Харчування--Кухня
   Іспанія
Анотація: Кое-что о традициях испанского народа и испанской кухни.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

6.


    Охотський, Б. О.
    Медова кухня [Текст] / Б. О. Охотський // Пасіка. - 2011. - № 8. - С. 27
Рубрики: Пасічництво--Пасіки--Кулінарія
Кл.слова (ненормовані):
Фрукти з медом -- каша з медом -- млинці з медом
Анотація: В статті йдеться про поради щодо корисного вмісту меду та пропонується рецепт страви з медом.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

7.


   
    Сорочинський ярмарок: справжне свято української культури [Текст] // Товариш. - 2011. - 26-31 серпня 2011 (№ 27) . - С. 7
Рубрики: Етнографія--Традиції--Ярмарки--Сорочинці--Полтавська обл.
Кл.слова (ненормовані):
культура -- національна кухня

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

8.


    Назаренко, Ірина.
    Народна кухня - культурна спадщина українського народу [Текст] / Ірина Назаренко // Трудове навчання (Шкільний світ). - 2011. - № 10. - С. 53-56 : ілюстр
Рубрики: Трудове навчання--Класно-урочна система--Загальноосвітній навчальний заклад
Кл.слова (ненормовані):
історія кулінарії -- кухарське мистецтво -- народна кухня


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

9.


   
    Пища огнедышащих людей [Текст] // Мир туризма. - 2011. - № 6. - С. 32-35
Рубрики: Національна кухня--Мексика
Кл.слова (ненормовані):
перець Чилі -- мексиканські страви


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

10.


    Зінченко, Тетяна.
    Померти від отрути фугу - гідна смерть. У японців прийнято брати їжу із собою навіть у театр [Текст] : особливості національної кухні / Т. Зінченко // Україна молода. - 2011. - № 187 (19 жовтня). - С. 14
Рубрики: Кухня--Національні страви--Японія
Кл.слова (ненормовані):
"їжа із собою" -- бенто -- сашімі -- палички хасі -- суші

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

11.


    Акіменко, А.
    За одним столом із Енеєм. Страви зі знаменитого твору Котляревського можуть стати окрасою сучасної української кухні [Текст] / А. Акіменко // День. - 2012. - 13-14 січ,(№ 3/4). - С. 24 : ілюстр.
ББК 36.99
Рубрики: Українська кухня--Страви
   Українська література--Котляревський Іван Петрович (1769-1838 рр.)

Кл.слова (ненормовані):
шулики -- куліш -- лемішка -- крученики -- кваша -- путря -- зубці


Дод.точки доступу:
Котляревський, Іван Петрович (український письменник, поет, драматург, основоположник сучасної української літератури, громадський діяч ; 1769-1838 ) \про нього\
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

12.


    Ложкина, И.
    Страна красных гор, ледников и водоспадов [Текст] : Аргентина / И. Ложкина // Сегодня. - 2012. - № 41. - С. 8-9 : цв.ил. - Зміст: Быт: нет ванн и посуда напрокат ; Вдоль трасс - алтари аргентинскому ковбою ; Кухня: асадо, ферне и мате ; Столица: дороги - в 6 полос ; Muss-see: лунная долина и ледник
ББК 26.890
Рубрики: Країнознавство--Подорожі--Аргентина

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

13.


    Людковская, Анна.
    Съедобная упаковка. Когда-то листья заменяли тарелки, затем превратились в кулинарную обертку. Сегодня в этом качестве их знают на всех континентах, а отдельные "завертыши" попали в рейтинг самых популярных блюд [Текст] / А.Людковская // Вокруг света. - 2012. - № 3. - С. 150-153 : ил.
ББК 36.99
Рубрики: Країни світу--Кухня--Національні страви
Анотація: В упругие листья капусты или свеклы, винограда или водорослей можно завернуть все что угодно, начиная с мясного разваливающегося фарша и заканчивая непослушным рассыпчатым рисом.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

14.


   
    Другой Иерусалим [Текст] // Мир туризма. - 2012. - № 2. - С. 32-41 : фото.цв.
ББК 26.89
Рубрики: Країнознавство--Подорожі--Національна кухня--Ізраїль--Єрусалим
Анотація: Обычно считается, что Иерусалим - это город, в котором негде поесть, повеселиться, сходить на вечеринку, а за розвлечениями нужно ехать в Тель-Авив.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

15.


    Лихос, Деметріос.
    "І не бійтеся їсти салат руками!" Традиційна кухня Греції завжди була проста і стримана, тому - збалансована й здорова [Текст] : кулінарна подорож / Деметріос Лихос // Україна молода. - 2012. - 22 серп.(№ 123). - С. 14. - Зміст: Дієтична олія і сир-пробіотик ; "Дах" із фети ; Сувлакі замість гамбургера ; Менше супів, більше пиріжків і кавунів
ББК 36.997
Рубрики: Кухня--Національні страви--Греція

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

16.


    Иваненко, Анна.
    Эльзас под бешамелем [Текст] / А.Иваненко // Мир туризма. - 2012. - № 6/7. - С. 32-39 : фото.цв.
ББК 65.433
Рубрики: Туризм--Ресторани--Кухня--Франція

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

17.


    Буланов, Ю. І.
    Непекельна кухня : (інтелектуально-розважальний конкурс, 8 кл.) / Ю. І. Буланов, В. М. Буланова // Виховна робота в школі : наук.-метод. журн. - 2012. - № 11. - С. 42-44. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Сценарії--Ігри
Анотація: У сучасній цивілізованій родині немає поділу на суто жіночі та суто чоловічі справи, господарські проблеми сім'я вирішує спільно. Не є винятком і питання кухні. Саме формуванню гендерних підходів до розв'язання побутових проблем присвячено цей конкурс.


Дод.точки доступу:
Буланова, В. М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

18.


    Кучеренко, Е.
    Кое-что об итальянской кухне [Текст] / Евгения Кучеренко // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2013. - № 1. - С. 76-81
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Ресторани
Кл.слова (ненормовані):
італійська кухня -- ресторанна справа

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

19.


    Завальна, С. Є.
    Страви етнографічного населення України [Текст] / С. Є. Завальна // Все для вчителя. - 2013. - № 3. - С. 49-51
ББК 63.5
Рубрики: Етнографія--Народна кухня--Етнографічне населення--Україна
   Кухня українська--Національні традиції

Кл.слова (ненормовані):
народна кухня -- регіони -- гуцули -- поляки -- євреї


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

20.


   
    Рыбный день. Подготовка головоногих и двустворчатых моллюсков к употреблению [Текст] // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2013. - № 2. - С. 66-70 : ил.
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Ресторани--Кухня
Кл.слова (ненормовані):
нерибні продукти моря -- обробка -- страви

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)