Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=м'ясне виробництво<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Пожидаева , Е. С.
Тенденции развития мирового рынка мяса [Текст] / Пожидаева Е. С.> // Вопросы экономических наук. - 2011. -
№ 2
. - С. 87-92 : табл. - Библиогр.: с. 92 . - ISSN 1728-8878
Рубрики:
М'ясні продукти
Кл.слова (ненормовані):
м'
ясне
виробництво
--
ринок м'яса
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Галущак, И.
В украинском свиноводстве кризис [Текст] / И. Галущак> // Тваринництво України. - 2012. -
№ 11
. - С. 5-6 : ил.
Рубрики:
Свинарство--Економічні кризи--Україна
Зовнішня торгівля--Ринок м'яса
Кл.слова (ненормовані):
м'ясні продукти
--
ковбаси
--
м'
ясне
виробництво
Анотація:
Благоприятные условия для импорта приводят к вытеснению украинской продукции с внутреннего рынка. Отметим, что в Украину ввозится в основном не лучшее мясное сырье, но оно дешевое и полностью устраивает переработчиков.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Хвыля, С. И.
Гистологический метод идентификации мяса птицы механической обвалки [Текст] / С. И. Хвыля> // Ефективне птахівництво. - 2016. -
№ 3
. - С. 42-46 : рис.
Рубрики:
Птахівництво--М'ясні продукти--Якість
Кл.слова (ненормовані):
м'
ясне
виробництво
--
гістологічний аналіз
--
фальсифікація м'ясних продуктів
--
м'ясо механічної обвалки птиці
Анотація:
Для обеспечения эффективного входного контроля качества сырья, особенно мяса птицы механической обвалки, в которое легко можно внести посторонние компоненты, необходима объективная методика идентификации сырьевых компонентов. Гистологические методы идентификации состава сырья, используемые в международной практике, позволяют контролировать качество и исключают возможность фальсификации мясных продуктов.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)