Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=м'ясне виробництво<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Пожидаева , Е. С.
    Тенденции развития мирового рынка мяса [Текст] / Пожидаева Е. С. // Вопросы экономических наук. - 2011. - № 2. - С. 87-92 : табл. - Библиогр.: с. 92 . - ISSN 1728-8878
Рубрики: М'ясні продукти
Кл.слова (ненормовані):
м'ясне виробництво -- ринок м'яса

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Галущак, И.
    В украинском свиноводстве кризис [Текст] / И. Галущак // Тваринництво України. - 2012. - № 11. - С. 5-6 : ил.
Рубрики: Свинарство--Економічні кризи--Україна
   Зовнішня торгівля--Ринок м'яса

Кл.слова (ненормовані):
м'ясні продукти -- ковбаси -- м'ясне виробництво
Анотація: Благоприятные условия для импорта приводят к вытеснению украинской продукции с внутреннего рынка. Отметим, что в Украину ввозится в основном не лучшее мясное сырье, но оно дешевое и полностью устраивает переработчиков.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Хвыля, С. И.
    Гистологический метод идентификации мяса птицы механической обвалки [Текст] / С. И. Хвыля // Ефективне птахівництво. - 2016. - № 3. - С. 42-46 : рис.
Рубрики: Птахівництво--М'ясні продукти--Якість
Кл.слова (ненормовані):
м'ясне виробництво -- гістологічний аналіз -- фальсифікація м'ясних продуктів -- м'ясо механічної обвалки птиці
Анотація: Для обеспечения эффективного входного контроля качества сырья, особенно мяса птицы механической обвалки, в которое легко можно внести посторонние компоненты, необходима объективная методика идентификации сырьевых компонентов. Гистологические методы идентификации состава сырья, используемые в международной практике, позволяют контролировать качество и исключают возможность фальсификации мясных продуктов.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)