Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=меланж<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


   
    Утилизация систем на основе концентрированной нитратной кислоты. Современное состояние [Текст] / Г. И. Гринь, В. А. Пономарёв, Н. В. Кошовец, В. В. Казаков // Хімічна промисловість України. - 2012. - № 6. - С. 14-17 : табл. - Библиогр.: с. 17
Рубрики: Хіміко-технологічні процеси--Неорганічні речовини
Кл.слова (ненормовані):
меланж -- ракетне паливо -- утилізація некондиційних систем
Анотація: У статті висвітлені дані щодо сучасного стану систем на основі концентрованої нітратної кислоти (меланжу), які використовувалися і використовуються в якості основного компонента окиснювача рідкого ракетного палива для ракет з рідинними ракетними двигунами (РРД), під час виробництва вибухових речовин, барвників, огранічного синтезу і в цілому ряду інших виробництв. Розглянуті питання і пропозиції вітчизняних дослідників щодо утилізації систем на основі концентрованої нітратної кислоти, і позначені основні проблеми, що виникають на етапі промислового впровадження.


Дод.точки доступу:
Гринь, Г. И.; Пономарёв, В. А.; Кошовец, Н. В.; Казаков, В. В.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Рябоконь, Ю. А.
    Современные яичные продукты [Текст] / Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь // Ефективне птахівництво. - 2014. - № 12. - С. 10-14 : ил., табл.
Рубрики: Птахопродукти--Яйця--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
рідкі яєчні продукти -- заморожені яєчні продукти -- яєчний меланж -- сухі яєчні продукти -- ферментовані яєчні продукти -- переробка яєчної шкаралупи
Анотація: Птицеперерабатывающая промышленность выпускает яичные жидкие, замороженные продукты (меланж, белок и желток), яичные сухие продукты, ферментированные (обессахаренные) яичные продукты. Производство таких продуктов дает возможность ликвидировать потери яиц, связанные с боем, усушкой и порчей в процессе хранения, облегчает транспортировку, а также позволяет значительно сократить потребность в складских помещениях и холодильниках. Даны характеристики современным яичным продуктам.


Дод.точки доступу:
Рябоконь, В. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)