Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Знайдено у інших БД:Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (4)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=напівфабрикати<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 20
Показані документи с 1 за 20
1.


    Сластін, Владислав.
    Літера Е - чи їстівна? Продукти з дозволеними для використання барвниками, консервантами, поліпшувачами смаку і запаху їжте, але знайте міру [Текст] / Владислав Сластін ; інтерв'ю вела Тетяна Зінченко // Україна молода. - 2012. - 9 лют.(№ 21). - С. 11
ББК 51.23
Рубрики: Продукти харчування--Якість
   Гігієна харчування

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
напівфабрикати -- харчові добавки -- натуральні продукти -- шкідливі барвники -- аскорбінова кислота -- замінники цукру


Дод.точки доступу:
Зінченко, Тетяна \інтерв'ю.\
Є примірники у відділах: всього 1 : ВМ (1)
Вільні: ВМ (1)


Знайти схожі

2.


    Трухина, Т.
    Экономическая эффективность глубокой переработки мяса птицы [Текст] / Т. Трухина // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 2. - С. 15-18 : ил.
ББК 36.93
Рубрики: Птахівництво--М`ясні продукти--Технологічні процеси--Якість продукції
Кл.слова (ненормовані):
переробка м'яса птиці -- напівфабрикати -- вивчення ринку м'яса
Анотація: Глубокая переработка мяса птицы обеспечивает: комплексное рациональное использование сырья, получение продуктов, различных по потребительским свойствам и цене, химическому и биологическому составу.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Лаврова, Л.
    Возможности применения МГС в производстве охлажденных полуфабрикатов из мяса птицы [Текст] / Л. Лаврова, Е. Борцова, А. Бадретдинова // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 2. - С. 19-20 : табл.
ББК 36.92
Рубрики: Птахівництво--М`ясні продукти--Технологія виробництва
Кл.слова (ненормовані):
напівфабрикати -- якість продукції -- ПЕРЕРОБКА М'ЯСА ПТИЦІ
Анотація: Использование охлажденного мяса птицы для производства полуфабрикатов обосновано тем, что в отличие от замороженного оно является более сочным и ароматным, в нем больше белков, витаминов, микроэлементов и других биологически активных веществ.


Дод.точки доступу:
Борцова, Е.; Бадретдинова, А.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Вернигора, М.
    Сучасний стан українських сільгоспкооперативів [Текст] / М. Вернигора // Тваринництво України. - 2012. - № 4. - С. 2-5 : ілюстр.
ББК 65.32
Рубрики: Сільське господарство--Економіка--Кооперативи--Україна
   Сільське господарство--Зарубіжні країни--Кооперація

Кл.слова (ненормовані):
кооперація в економіці -- напівфабрикати -- особисті господарства селян
Анотація: Генеральна Асамблея ООН оголосила 2012 рік Міжнародним роком кооперативів. Як обслуговуючі сільськогосподарські кооперативи розвиваються у світі і в якому стані перебувають в Україні? Про це розповідає керівник напрямку "Розвиток ринкової інфраструктури" Проекту USAID "АгроІнвест" Микола Гриценко.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Антоненко, П.
    "Плюс достатку" [Текст] : висока якість і співпраця з підприємствами області / Петро Антоненко // Світ-інфо. - 2014. - 17 лип. (№ 35). - С. 4
ББК 65
Рубрики: Харчова промисловість
Кл.слова (ненормовані):
напівфабрикати
Анотація: Чернігівське підприємство "торговельно-виробнича компанія "Плюс достатку" випускає продовольчі напівфабрикати.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)


Знайти схожі

6.


    Михайленко, Д.
    У Мені вироблятимуть картоплю "Фрі" та "по-селянські" [Текст] / Дмитро Михайленко // Наше слово. - 2015. - 19 верес. (№ 38). - С. 5
ББК 65
Рубрики: Напівфабрикати--Виробництво
   Мена, місто--Чернігівська область (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
картопля
Анотація: Новий завод по виробництву напівфабрикатів із картоплі відкрито у ПраТ "Корпорація "Інтерагросистема".


Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)


Знайти схожі

7.


    Сімахіна, Г. О.
    Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні [Текст] / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 225-231 : табл. - Бібліогр.: с. 231
Рубрики: Ягоди--Заморожування
Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- фазові переходи -- кристалізація -- біологічна цінність -- холодильне оброблення -- кріоушкодження -- напівфабрикати -- швидкість заморожування


Дод.точки доступу:
Халапсіна, С. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

8.


    Золотухіна, Інна.
    Визначення оптимального співвідношення компонентів білково-вуглеводних напівфабрикатів [Текст] / І. Золотухіна // Технічні науки та технології. - 2016. - № 1. - С. 217-221 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 221 . - ISSN 2411-5363
Рубрики: Харчові продукти--Концентрати--Напівфабрикати
Кл.слова (ненормовані):
сколотини -- рецептурний склад -- біологічна цінність


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

9.


    Федорова, Діна.
    Фізико-хімічні і біохімічні показники якості сухих рибо-рослинних напівфабрикатів [Текст] / Д. Федорова // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2016. - № 3. - С. 217-223 : табл. - Бібліогр.: с. 222-223 . - ISSN 2411-5363
Рубрики: Напівфабрикати--Виробництво--Рибні продукти
Кл.слова (ненормовані):
мінеральний склад -- кальцій -- харчові продукти


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

10.


    Хват, Віктор.
    Знайомтесь - "АГРО-РОСЬ" [Текст] / В. Хват // Наше птахівництво. - 2017. - № 2. - С. 8-10 : фот. цв.
Рубрики: Птахівництво--Підприємства України
Кл.слова (ненормовані):
собівартість -- напівфабрикати -- виробництво курятини
Анотація: Про зародження нового виду співпраці птахівничих господарств, баланс ціни та собівартості, власні плани й бачення ринку розповіли на одному з найбільших птахопідприємств України.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

11.


    Федорова, Діна.
    Технологічні аспекти використання фаршів із дрібних риб [Текст] / Д. Федорова // Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки". - 2017. - № 1. - С. 162-175 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 172-175
УДК
Рубрики: Рибні продукти--Переробка--Технології
Кл.слова (ненормовані):
бичок азово-чорноморський -- рибо-рослинні напівфабрикати -- кулінарна рибо-рослинна продукція


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

12.


    Федорова, Діна.
    Дослідження технологічних властивостей сухих рибо-рослинних напівфабрикатів та їх використання у харчових технологіях [Текст] / Діна Федорова // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 217-227 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 225 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Напівфабрикати--Виробництво--Харчові біотехнології
Кл.слова (ненормовані):
вологопоглинання -- емульгування -- гідратаційна здатність
Анотація: У статті досліджено функціонально-технологічні характеристики рослинної клітковини з метою регулювання структурно-механічних властивостей харчових систем із їх вмістом.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

13.


    Заморська, Ірина.
    Поліпшення консистенції заморожених пюреподібних сумішей на основі пюре суничного [Текст] / Ірина Заморська // Технічні науки та технології. - 2018. - № 1. - С. 188-194 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 192
УДК
Рубрики: Харчова промисловість--Концентрати--Суниця
Кл.слова (ненормовані):
хімічний склад -- напівфабрикати -- мінеральні речовини -- аскорбінова кислота


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

14.


   
    Вплив технологічних чинників на структурно-механічні та технологічні властивості напівфабрикатів із сиру кисломолочного [Текст] / Наталя Гринченко [та ін.] // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 2. - С. 204-215 : рис., табл.
УДК
Рубрики: Сироварство--Напівфабрикати
Кл.слова (ненормовані):
декальцифікація -- зернопродукти -- іоннообмінна обробка -- пробіотичні властивості


Дод.точки доступу:
Гринченко, Наталя; Пивоваров, Павло; Гринченко, Ольга; Тютюкова, Дар`я; Плотнікова, Раїса

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

15.


    Золотухіна, Інна.
    Оптимізація процесу диспергування компонентів напівфабрикатів білково-вуглеводних із пюре моркви [Текст] / Інна Золотухіна // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 2. - С. 222-227. - Бібліогр.: с. 225
УДК
Рубрики: Напівфабрикати--Виробництво--Біологічна цінність --Морква
Кл.слова (ненормовані):
ароматизатори -- красителі -- сколотини


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

16.


    Ісаченко, М.
    "Щоб людей не звільнили" [Текст] / Марія Ісаченко // Гарт. - 2020. - 3 груд. (№ 49). - С. 2
Рубрики: Напівфабрикати--Виробництво--Чернігівська область (Україна)
   Менська ОТГ
Кл.слова (ненормовані):
Менська ОТГ -- напівфабрикати -- картопля фрі
Анотація: Менський завод з виробництва напівфабрикатів для картоплі фрі, відкритий у 2015 році завдяки турецьким інвесторам. Борги і штрафи. Судовий розгляд справи про стягнення боргу з інвесторів. Взаємні поступки, які забезпечили сприятливі умови для розвитку виробництва на території Менської ОТГ.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)


Знайти схожі

17.


    Залета, Ольга.
    Аналіз та модернізація конструкції обладнання для пакування замороженої продукції [Текст] / Ольга Залета // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 2. - С. 37-45 : рис. - Бібліогр.: с. 44-45
УДК
Рубрики: Машинобудування--Автоматизація--Пакувальні машини
Кл.слова (ненормовані):
проєктування -- пакети -- полімерні плівки -- напівфабрикати


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

18.


    Рибчук, Лариса.
    Перспективність використання бобових паст у кондитерському виробництві [Текст] / Лариса Рибчук // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 2. - С. 253-262 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 260-261
УДК
Рубрики: Кондитерське виробництво--Харчова промисловість--Бобові компоненти--Україна
Кл.слова (ненормовані):
напівфабрикати -- харчова комбінаторика -- рецептурний склад


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

19.


    Угнив, С..
    Вареники постковидизма [Текст] : рост рынка полуфабрикатов / Светлана Угнив // Новое время. - 2021. - № 19. - С. 32-35
Рубрики: Напівфабрикати--Виробництво
   Харчові продукти--Напівфабрикати

Кл.слова (ненормовані):
вареники -- пельмені
Анотація: Почему украинцы все чаще отдают предпочтение полуфабрикатам ручной работы. Коронавирусные ограничения и занятость населения за считаные месяцы подняли до небывалых высот популярности некогда вяло развивавшийся рынок приготовленных вручную домашних полуфабрикатов — вареников, пельменей и иже с ними.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

20.


    Романенко, О.
    Знайомтесь, ТОВ "Бейкері Фуд Індастрі". Годує смаколиками Україну та зарубіжжя. І вже 16 років працює в Козельці [Текст] / Олена Романенко // Деснянська правда. - 2021. - 12 серп. (№ 27). - С. 1, 3
Рубрики: Підприємства--Чернігівська область (Україна)
   Козелець, селище--Чернігівська область (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
Бейкері Фуд Індастрі -- хлібна продукція -- напівфабрикати
Анотація: Про шлях сучасного заводу в європейському форматі розповідає директор О. Романенко. Завод у Козельці один в Україні.


Дод.точки доступу:
Пархоменко, Л. \спілкувалася.\; Романенко, Олена

Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)