Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=окиснювання<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Технологічні способи обробки
сої: переваги та недоліки [Текст] : за матеріалами "Ефективна годівля с/г птиці", НААН, 2012> // Ефективне птахівництво. - 2015. -
№ 4/5
. - С. 12-15 : табл. - Зміст: Волого-теплова обробка - найбільш доступний і ефективний спосіб обробки сої ; Варіння та запарювання - найвідоміші способи обробки сої ; Автоклавування ; Прожарювання ; Мікронізація сої ; Тостування шроту ; Екструдування ; Експандування ; Ізоляти
Рубрики:
Зернобобові культури--Соя
Птахівництво--Годування--Корми
Кл.слова (ненормовані):
антигенні сполуки
--
білкові фракції
--
розплющена соя
--
окиснювання
Анотація:
При "жорстких" режимах термообробки спостерігаються процеси хімічної модифікації незамінних амінокислот, зокрема лізину.А тостування шроту є найпоширеніший спосіб у США, Південній Америці, Китаї і є домінуючим у світі.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)