Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=ресторанні послуги<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Тувайкін, В. А.
Шляхи вдосконалення якості ресторанних послуг в Україні [Текст] / Тувайкін В. А.> // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2011. -
№ 4
. - С. 209-212. - Бібліогр.: с. 212
ББК
65.9(4Укр)42
Рубрики:
Ресторани--
Послуги
Кл.слова (ненормовані):
якість
--
ресторанні
послуги
--
оцінювання якості
--
ресторан
--
якісні
послуги
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Кучеренко, Е.
Формирование конкурентных преимуществ в области качественного обслуживания [Текст] / Елена Кучеренко> // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. -
№ 2
. - С. 28-32 : фото.цв.
Рубрики:
Гостинна індустрія
Кл.слова (ненормовані):
готельні
послуги
--
ресторанні
послуги
--
якість обслуговування
Анотація:
Интенсивное развитие индустрии гостеприимства в Украине подразумевает увеличение предприятий гостиничного хозяйства и предприятий питания, что, в свою очередь, вызывает рост конкуренции между ними.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Херсонъ. Вінтажна кухня
[Текст]> // Український туризм. - 2019. -
№ 2
. - С. 36-37 : іл.
Рубрики:
Ресторанно-готельний бізнес--Історія--Україна, Кінець ХІХ - початок ХХ ст.
Херсон, місто (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
готелі
--
ресторанні
послуги
--
культура кулінарії
--
заклади міського харчування
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Носач, Лариса
.
Вплив виставкової діяльносты на розвиток бізнесу [Текст] / Лариса Носач> // Маркетинг в Українi. - 2019. -
№ 4
. - С. 38-45 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 45
Рубрики:
Реклама--Маркетингові комунікації--Бізнес
Кл.слова (ненормовані):
туристичні
послуги
--
ресторанні
послуги
--
візуальні комунікації
--
рекламно-сувенірна продукція
Анотація:
Фундамент економіки сучасної інформаційної епохи будується на комунікаціях і обміні досвідом. Пов'язано це в першу чергу з тим, що більшість бізнесу сьогодні виникає на стиках різних галузей, наприклад онлайнового і офлайнового бізнесу (туристичні і
ресторанні
послуги
, таксі і так далі). Тому першочергового значення набувають форуми і виставки, де підприємці мають можливість знайомитися, обмінюватися досвідом і домовлятися про співпрацю. Авторка статті розповідає про вплив виставкової діяльності на розвиток бізнесу.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)