Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=рецептурний склад<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Золотухіна, Інна.
    Визначення оптимального співвідношення компонентів білково-вуглеводних напівфабрикатів [Текст] / І. Золотухіна // Технічні науки та технології. - 2016. - № 1. - С. 217-221 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 221 . - ISSN 2411-5363
Рубрики: Харчові продукти--Концентрати--Напівфабрикати
Кл.слова (ненормовані):
сколотини -- рецептурний склад -- біологічна цінність


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Рибчук, Лариса.
    Перспективність використання бобових паст у кондитерському виробництві [Текст] / Лариса Рибчук // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 2. - С. 253-262 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 260-261
УДК
Рубрики: Кондитерське виробництво--Харчова промисловість--Бобові компоненти--Україна
Кл.слова (ненормовані):
напівфабрикати -- харчова комбінаторика -- рецептурний склад


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)