Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=рецептурний склад<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Золотухіна, Інна
.
Визначення оптимального співвідношення компонентів білково-вуглеводних напівфабрикатів [Текст] / І. Золотухіна> // Технічні науки та технології. - 2016. -
№ 1
. - С. 217-221 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 221 . - ISSN 2411-5363
Рубрики:
Харчові продукти--Концентрати--Напівфабрикати
Кл.слова (ненормовані):
сколотини
--
рецептурний
склад
--
біологічна цінність
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Рибчук, Лариса
.
Перспективність використання бобових паст у кондитерському виробництві [Текст] / Лариса Рибчук> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. -
№ 2
. - С. 253-262 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 260-261
УДК
657.1.01
Рубрики:
Кондитерське виробництво--Харчова промисловість--Бобові компоненти--Україна
Кл.слова (ненормовані):
напівфабрикати
--
харчова комбінаторика
--
рецептурний
склад
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)