Пошуковий запит: (<.>K=соки<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 28
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1.
|
Романенко, І. Аутентичність сокової продукції : проблеми та шляхи їх вирішення [Текст] / І. Романенко, С. Фоміна> // Стандартизацiя, сертифiкацiя, якiсть. - 2009. - N 2. - С. 61-66
Кл.слова (ненормовані): соки
Дод.точки доступу: Фоміна, С. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>2.
|
Мазуренко, І. Соки для дитячого харчування: основні загальні вимоги до контролювання якості [Текст] / І. Мазуренко> // Стандартизацiя, сертифiкацiя, якiсть. - 2010. - N 3. - С. 58-60. - Бібліогр.: с.60
Кл.слова (ненормовані): якість -- соки -- ВДЕТН
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>3.
| 65 К 87
Кто тянет соки 2002 торгово - промышленный образ рынка соков [Текст]> // Бизнес. - 2002. - 13. - С. 22-27
ББК 65
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВА (1) Вільні: ВА (1)
Знайти схожі
|
>4.
|
Леонов, О. Питний режим у житті людини [Текст] / Олексій Леонов> // Початкова школа. - 2011. - № 6. - С. 40-43
ББК 51.23 Рубрики: Гігієна харчування--Вода--Молоко--Соки Кл.слова (ненормовані): вода -- дефіцит рідини -- питна вода -- артезіанська вода -- мінеральна вода -- столова вода -- водопровідна вода -- молоко -- лікувальні властивості молока -- соки
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1) Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
|
>5.
|
Панченко, Т. П. Контроль якості плодових соків: визначення вмісту фосфористої кислоти та фосфіту алюмінію фотометричним методом [Текст] / Т. П. Панченко, О. Д. Чергіна, Г. К. Чеботько> // Карантин і захист рослин. - 2012. - № 6. - С. 26-28 : табл. - Бібліогр.: с. 28
Рубрики: Соки--Якість--Дослідження Плодові культури Кл.слова (ненормовані): фотометричний метод -- визначення -- неорганічна діюча речовина -- фунгіцид -- гігієнічні нормативи Анотація: Розроблено методику визначення фосфористої кислоти і фосфіту алюмінію, яка забезпечує виконання вимірювань масової концентрації діючих речовин в плодових соках в діапазоні концентрацій 0,05 - 1,00 мг/кг. Методика може бути використана для контролю якості плодової продукції на рівні гігієнічних нормативів.
Дод.точки доступу: Чергіна, О. Д.; Чеботько, Г. К. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>6.
|
Оздоровимося соками з медом [Текст]> // Пасіка. - 2012. - № 7. - С. 26-27
. - ISSN 1814-4764 Рубрики: Мед--Вітаміни--Оздоровлення Кл.слова (ненормовані): свіжі соки -- лікування Анотація: Чільне місце у збагачені людського організму вітамінами займають свіжі соки та ще й з медом, подані рецепти.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>7.
|
Рощина, Елена Антоновна. Облитерирующий эндартериит, проблемы с серцем и не только [Текст] / Е. А. Рощина> // Физкультура и спорт. - 2012. - № 7. - С. 24-25
ББК 54.18 Рубрики: Хвороби органів опори та руху--Профілактика--Лікування--Народна медицина Хвороби органів серцево-судинної системи--Профілактика--Народна медицина Кл.слова (ненормовані): самомасаж -- лікувальна гімнастика -- контрасні ванни для ніг -- компреси -- настої лікарських трав -- свіжі трав'яні соки -- трав'яні збори
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1) Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
|
>8.
|
Виговський, О. Натуральні соки: натуральні чи все-таки "хімія" [Текст] / Олексій Виговський> // Директор школи, ліцею, гімназії. - 2012. - № 5. - С. 82-84
Рубрики: Соки--Якість--Дитяче харчування Кл.слова (ненормовані): соки прямого віджиму -- охолоджені соки -- нектар -- соковмісний напій -- морс -- концентрований сік Анотація: З настанням зимового періоду і холодів зростає попит на "корисні продукти", що містять вітаміни, мікроелементи та інші необхідні поживні речовини. Особливо ними хочеться нагодувати дітей, щоб зміцнити їх імунітет і як наслідок - убезпечити від можливих простудних захворювань. У першу чергу вибір падає на соки, адже саме вони містять все корисне в концентрованому вигляді. Але зразу ж виникає питання: а чи можна довіряти сучасним сокам? Чи можуть вони принести користь, якщо виготовляються з "порошку", містять фарбники, ароматизатори, консерванти й іншу "хімію"?
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1) Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
|
>9.
|
Виговська, О. Соки свіжі та пакетовані: "за" і "проти" [Текст] / Ольга Виговська> // Директор школи, ліцею, гімназії. - 2012. - № 5. - С. 85-86. - Бібліогр.: с. 86
Рубрики: Соки--Якість--Дитяче харчування Кл.слова (ненормовані): концентровані -- відновлені -- свіжовіджаті -- соки-фреш Анотація: Які соки корисніші для здоров'я? Яким надати перевагу? На перший погляд відповідь на питання очевидна: звичайно, свіжовіджатий сік більш корисний, адже він містить всі вітаміни й усі поживні речовини фрукта або овочу, "натуральність" якого не викликає сумніву. Але все частіше преса, телебачення, наукові й популярні публікації спростовують цю очевидність й закликають користувачів соків до пильності й обережності щодо їх вживання. Виявляється, не все так просто й однозначно! Мета цієї статті - розібратися в цьому питанні.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1) Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
|
>10.
|
Виговський, О. Відповідність якості соків вимогам чинного законодавства [Текст] : тестові дослідж. / Олексій Виговський> // Директор школи, ліцею, гімназії. - 2012. - № 6. - С. 104-109 : табл.
Рубрики: Соки--Пакетовані--Якість Напої--Соки--Лабораторні дослідження Кл.слова (ненормовані): пакетовані соки -- апельсиновий сік -- марка -- виробник -- тест -- гранатовий сік -- консерванти -- барвники -- упаковка -- яблучний -- показники натуральності -- соковмісні напої Анотація: Автор стведжує, що відповідно до вимог чинного законодавства в соках ані барвників, ані консервантів бути не повинно. Тому широко поширена думка, що пакетовані соки виготовляють "з порошку", тобто шляхом хімічного синтезу, є помилковою. Але наскільки виробники дотримуються вимог чинного законодавства, наскільки їх продукція якісна, а також наскільки написи на упаковках соків відповідають їх вмісту?
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1) Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
|
>11.
|
Виговська, О. Овочеві та фруктові соки та їх вплив на здоров'я [Текст] : дослідники радять / Ольга Виговська> // Директор школи, ліцею, гімназії. - 2012. - № 6. - С. 110-112. - Зміст: Апельсиновий та грейпфруктовий соки лікують остеопороз ; Гранатовий сік - найкорисніший ; Яблучний сік знижує ризик хвороби Альцгеймера ; Яблука омолоджують організм і продовжують життя ; Лимонний сік від зубного болю і ангіни
Рубрики: Овочі--Фрукти--Соки Соки--Здоров'я людини--Профілактика хвороб Кл.слова (ненормовані): апельсиновий сік -- гранатовий сік -- яблучний сік -- лимонний сік Анотація: Автор в статті висвітлює вплив соків на здоров'я людей.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1) Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
|
>12.
|
Стригун, А. Высосут все соки. Вредоносность сосущих недругов пшеницы в Украине [Текст] / Александр Стригун> // Зерно. - 2013. - № 12. - С. 97-101 : ілюстр., табл.
Рубрики: Рослинництво Зернові культури--Шкідники Кл.слова (ненормовані): пшениця -- фітофаги -- фітопатологія -- шкідники, що смокчуть -- клопи
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>13.
|
Матко, С. В. Моделювання процесу освітлення яблучного соку шунгітом [Текст] / С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Бессараб> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 4. - С. 149-153 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Соки--Технологія Харчові виробництва--Математичне моделювання Кл.слова (ненормовані): адсорбційне очищення -- оптимізація -- рівняння регресії
Дод.точки доступу: Мельник, Л. М.; Бессараб, О. С. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>14.
|
Стегній, С. І. На склянку соку - ложка меду [Текст] : солодкий, поживний, цілющий / С. І. Стегній, З. А. Городиська> // Пасіка. - 2015. - № 9. - С. 26-28
Рубрики: Бджільництво--Мед Харчові продукти--Соки--Лікувальні властивості Кл.слова (ненормовані): гарбузовий сік -- картопляний сік -- соки з медом -- харчування -- морквяний сік -- сік з пастернаку -- сік перцю солодкого -- огірковий сік -- сік редьки -- селеровий сік Анотація: Особливо корисно вживати соки з медом, який сприяє швидшому й при менших енергетичних затратах засвоєнню соків організмом. Наведені рецепти вживання різноманітних соків з медом.
Дод.точки доступу: Городиська, З. А. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>15.
|
Стегній, С. І. На склянку соку - ложка меду [Текст] : солодкий, поживний, цілющий / С.І.Стегній, З.А.Городиська> // Пасіка. - 2015. - № 10. - С. 24-26. - Продовження. Початок у №9 за2015 р.
Рубрики: Бджільництво--Мед--Властивості Харчові продукти--Соки--Лікувальні властивості Кл.слова (ненормовані): відвар трави -- настой трав Анотація: Дуже корисно вживати соки з медом, оскільки мед сприяє швидшому й при менших енергетичних затратах засвоєнню соків організмом.
Дод.точки доступу: Городиська, З. А. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>16.
|
Бочарова, О. Біологічна цінність плодових соків визначається поліфенольним складом речовин їх редокс-систем / О. Бочарова> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 8-9. - С. 14-15
Рубрики: Безалкогольні напої--Соки Анотація: Основна харчова цінність плодових соків полягає в тому, щоб задовольнити потреби людини в біологічно активних речовинах, бути джерелом аскорбінової кислоти та інших вітамінів.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>17.
|
Матко, С. Сорбенти різних типів : науковці запрононували нові методи їх використання для очищення фруктових соків і контролю якості / С. Матко> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 8-9. - С. 16-17 : табл.
Рубрики: Сорбенти--Дисперсні мінерали Безалкогольні напої--Соки--Очищення Кл.слова (ненормовані): Палигорськіт -- Глауконіт -- Гідрослюда -- Сапоніт -- Монтморилоніт Анотація: Один з перспективних напрямів очищення харчової сировини від токсичних компонентів, зокрема важких металів,-використання природних дисперсних мінералів вітчизняних родовищ.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>18.
|
Гришин, М. Інтенсивність забарвлення купажованих соків : значною мірою зумовлюється взаємодією редокс-систем компонентів / М. Гришин> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 7. - С. 19-20
Рубрики: Безалкогольні напої--Соки--Купажування Анотація: Купажування дає змогу покращити органолептичні характеристики плодових соків, підвищити їх харчову цінність. Але не завжди бажаний ефект від змішування компонентів виправдовується.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>19.
|
Соколенко, А. Нові технології одержання соків : дають змогу виготовляти більше високоякісної продукції / А. Соколенко> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 6. - С. 18-20
Рубрики: Безалкогольні напої--Соки натуральні--Виробництво
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>20.
|
Можно ли давать младенцу пищевые добавки? [Текст]> // Целитель. - 2017. - № 2. - С. 6-8
. - ISSN 1996-5540 Рубрики: Педіатрія--Харчування Кл.слова (ненормовані): харчові добавки -- соки -- харчування немовлят
Є примірники у відділах:
всього 2 : ВДГН (1), ВА (1) Вільні: ВДГН (1), ВА (1)
Знайти схожі
|
|
|