Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=соєвий білок<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Пшеславський, А. В.
Замінники перги та як вони впливають на вирощування розплоду [Текст] / А. В. Пшеславський> // Пасіка. - 2011. -
№ 11
. - С. 10-12 : табл.
Рубрики:
Бджільництво--Бджоли
Медійна продукція
Кл.слова (ненормовані):
ПРОДУКТИ БДЖІЛЬНИЦТВА
--
дріжджова підгодівля
--
соєвий
білок
Анотація:
Вибираючи замінники перги, бджоляр повинен пам'ятати, що вони забезпечують бджіл білком у випадку відсутності перги у вулику або пилку в природі. Замінники перги (пилку) стимулюють вирощування розплоду навіть за наявності перги у вулику.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Фадеев, Л. В.
Белок - основа жизни [Текст] / Л. В. Фадеев> // Насінництво. - 2016. -
№ 11/12
. - С. 3-5 : рис. - Библиогр.: с. 5
Рубрики:
Збалансоване харчування--Соя
Кл.слова (ненормовані):
соєві продукти
--
соєвий
білок
--
функції білка
--
джерело енергії
--
харчові білки
--
ринок рослинного білка
--
тривалість життя
--
білкове голодування
Анотація:
Лечебные свойства сои известны давно, но только последние научные клинические исследования, подтвердившие значения полезных для здоровья компонентов сои, способствовали признанию сои продуктом здорового питания нашего века. За последние двадцать лет результаты исследований показали, что продукты на основе сои обладают свойством укреплять здоровье. Во многих странах соевые продукты включены в ежедневный рацион питания. В основе такого предпочтения, прежде всего, соевый белок.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)