Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=спеції<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
>
1.
Яшин, Я. И.
О пользе специй [Текст] / Я. И. Яшин, А. Я. Яшин> // Химия и жизнь- ХХI век. - 2011. -
№ 10
. - С. 54-55 : табл. . - ISSN 1727-5903
Рубрики:
Смакові продукти
Кл.слова (ненормовані):
спеції
--
приправи
--
антиоксиданти
Анотація:
Статья о том, как влияет на здоровье людей активное употребление в пищу специй.
Дод.точки доступу:
Яшин, А. Я.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Секретні властивості кориці
[Текст]> // Українське слово. - 2016. -
№ 16
. - С. 14
Рубрики:
Прянощі
Кл.слова (ненормовані):
кориця
--
спеції
--
смакові продукти
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Сехина, Екатерина
.
Пряности и страсти [Текст] : национальное достояние / Е. Сехина> // Вокруг света. - 2017. -
№ 4
. - С. 68-75 : ил. - Зміст: Спецобзор. Как растут самые популярные специи? / Е. Барсов. Остроты природы. Специи, как и всё на свете, состоят из химии, натуральной, но не обязательно полезной, иногда даже вредной. Горчица хранит компоненты яда в разных тканях / С. Белков. Задать перцу. Степень жгучести перца определяется по шкале Уилбура
Рубрики:
Прянощі--
Спеції
--Індія
Кл.слова (ненормовані):
смакові продукти
Анотація:
Щепотка перца или корицы может придать блюду неповторимый вкус. В этом жители Индии согласятся с европейцами. С одной поправкой: отмерять специи они будут не щепотками, а ложками. Потому что для индийцев это не просто вкус блюда, а вкус жизни.Тысячелетия назад люди в разных концах света начали выращивать пряные растения. Но даже сейчас не всякая хозяйка знает, чем прежде был тот или иной ароматный порошок, которым она приправляет еду. Корешком? Цветком? Семечком?
Є примірники у відділах:
всього 2 : ВДГН (1), ВА (1)
Вільні: ВДГН (1), ВА (1)
Знайти схожі
>
4.
Полевод, Олександр
.
Найдавніша спеція лікує організм [Текст] : [кардамон] / Олександр Полевод> // Долгожитель. - 2017. -
№ 4
. - С. 10
Рубрики:
Прянощі
Кл.слова (ненормовані):
кардамон
--
спеції
Знайти схожі
>
5.
Данильчук, Анна
.
Дванадцять трав та багато історій [Текст] / Анна Данильчук> // День. - 2020. -
№ 147/148
. - С. 16-17 : фот.
Рубрики:
Смакові продукти
Кухня українська--
Спеції
Кл.слова (ненормовані):
спеції
--
прянощі
--
приправи
Анотація:
Про
спеції
, прянощі і приправи, якими віддавна смачили страви українці.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)