Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=споживчий ринок<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.


    Іваненко, Л. М.
    Сутність державного регулювання у сфері захисту прав споживачів [Текст] / Л. М. Іваненко // Вісник господарського судочинства. - 2011. - № 6. - С. 115-120
ББК 67.9(4Укр)303
Рубрики: Права і свободи людини--Захист прав споживачів--Україна
Кл.слова (ненормовані):
права споживачів -- правове регулювання -- споживчий ринок

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

2.
65.9(4Укр)32
Ш 70


   
    Шляхи підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції та продуктів харчування [Текст] / М. М. Кулаєць [та ін.] // Економіка АПК. - 2012. - № 9. - С. 24-27. - Бібліогр. в підрядк. прим.
ББК 65.9(4Укр)32
Рубрики: Економіка сільського господарства--Сільськогосподарська продукція-- Конкурентоспроможність
   Агропродовольчий ринок--Світовий--Перспективи для України

Кл.слова (ненормовані):
Продукти харчування -- Споживчий ринок -- Дитяче харчування
Анотація: Висвітлено стан і перспективи формування конкурентоспроможної сільськогосподарської продукції й продуктів харчування в Україні та світі, поглиблено теоретико-методологічні й практичні засади інноваційного сприяння їх конкурентоспроможності.


Дод.точки доступу:
Кулаєць, М. М.; Бабієнко, М. Ф.; Витвицька, О. Д.; Усаченко, Л. М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Скрипник, А. В.
    Інформаційна складова продовольчої безпеки України [Текст] / А. В. Скрипник, Т. Ю. Зінчук // Економіка АПК. - 2012. - № 9. - С. 103-111 : рис. - Бібліогр. в підрядк. прим.
ББК 65.9(4Укр)
Рубрики: Продовольчі ресурси--Формування--Україна
   Агропродовольча система України--Продовольча безпека

   Економіка України--Інформаційний розвиток

Кл.слова (ненормовані):
Сировина -- Продовольчий ринок -- Споживчий ринок
Анотація: На прикладі цінових шоків розглянуто взаємозв'язок між інформаційною та продовольчою безпекою, пропонується інший підхід до визначення продовольчої безпеки, що враховує реалії розвитку країни з відкритою економікою.


Дод.точки доступу:
Зінчук, Т. Ю.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Жук, В. М.
    Економічна наука в забезпеченні розвитку агропродовольчої галузі [Текст] / В. М. Жук // Економіка АПК. - 2014. - № 7. - 12-19. : фот.цв. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 65.9(4Укр)32
Рубрики: Аграрна наука--Наукоємність виробництва
   Продовольчі ресурси--Формування--Україна

Кл.слова (ненормовані):
земельна реформа -- споживчий ринок -- Проект Закону України
Анотація: Розглянуто результати наукових досліджень наукових установ (НУ) Відділення аграрної економіки і продовольства НААН за 2013 р., національно-селянський вектор земельної реформи, дії щодо забезпечення зростаючої динаміки виробництва продукції по Програмі-2020.


Знайти схожі

5.


    Баль, А. В.
    Формування оптимального товарного асортименту ТОВ "Профремпостач" [Текст] / А. В. Баль, В. В. Бугас // Формування ринкових відносин в Україні. - 2015. - № 12. - С. 147-150. - Бібліогр.: с. 150
Рубрики: Товарна політика
   Конкурентоспроможність

   Кон'юнктура ринку--Україна

Кл.слова (ненормовані):
СПОЖИВЧИЙ РИНОК -- ПОКУПЦІ -- ФІНАНСОВІ РЕСУРСИ


Дод.точки доступу:
Бугас, В. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

6.


    Газуда, Михайло.
    Брендинг як компонента маркетингового менеджменту виноробної промисловості [Текст] / М. Газуда // Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2016. - № 1. - С. 94-98 : рис. - Бібліогр.: с. 97-98
Рубрики: Виноробство--Маркетинговий менеджмент--Брендинг --Україна
Кл.слова (ненормовані):
брендингова стратегія -- споживчий ринок -- державна підтримка -- спеціальні преференції -- ефективний бренд -- реклама


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

7.


    Андрощук, Г. О.
    Адаптивні технології: перспективи і проблеми 3D-друку [Текст] / Г. О. Андрощук // Наука. Технології. Інновації. - 2017. - № 1. - С. 68-77 : табл. - Бібліогр.: с. 75-76
УДК
Рубрики: Наука--Технологія--Інновації
Кл.слова (ненормовані):
інтелектуальна власність -- патентний ландшафт -- споживчий ринок


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

8.


    Безпарточний, М. Г.
    Використання реінжинірингу при оптимізації бізнес-процесів підприємств оптової торгівлі регіону [Text] / М. Г. Безпарточний // Регіональна економіка. - 2018. - № 2. - С. 80-88. - текст ст. англ. мов. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Економіка підприємста--Менеджмент
   Реінжиніринг--Бізнес-процеси

Кл.слова (ненормовані):
Інформаційне забезпечення -- Моніторинг зворотній -- Споживчий ринок
Анотація: Встановлено, що осноною метою реінжинірингу бізнес-процесів є зниження операційних витрат і збільшення прибутку, ідентифіковано основні напрямки оптимізації: удосконалення техніко-технологічної структури, формування ефективної кадрової політики, покращення торгівельного і логістичного сервісу.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

9.


    Голованова, Майя.
    Інтеграція України до європейського ринку органічної замороженої продукції [Текст] / Майя Голованова, Зоя Каменєва, Валерія Хижа // Маркетинг в Українi. - 2019. - № 4. - С. 21-33 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 33
Рубрики: Ринок замороженої продукції--Інтеграція--Європейський ринок
   Міжнародна торгівля--Україна--Європейський Союз (ЄС)

Кл.слова (ненормовані):
заморожені овочі -- споживчий ринок -- асортимент продукції -- веганські страви
Анотація: Ринок органічних продуктів харчування є і залишається привабливим сегментом як для виробників, так і для ритейлу. Зрушення, викликані споживачами, надають виробникам і роздрібним торговцям можливість перезавантажити себе і змінити ринкове середовище відповідно до викликів сучасності. Нові органічні продукти повинні відповідати запитам й очікуванням клієнта, приносити йому відповідне задоволення та вигоду. Авторки статті розповідають про інтеграцію України до європейського ринку органічної замороженої продукції і стверджують, що основні тенденції даної галузі сприяють змінам в напрямку більш корисного й стійкого майбутнього серед продуктів харчування.


Дод.точки доступу:
Каменєва, Зоя; Хижа, Валерія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

10.


    Сатіна, Г. М.
    Основні проблеми та перспективи розвитку ринку фундука в Україні [Текст] / Г. М. Сатіна, К. В. Мазур // Економіка АПК. - 2019. - № 11. - С. 35-41 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Споживчий ринок--Фундук--Україна
Кл.слова (ненормовані):
фундук -- споживчий ринок -- кон’юнктура -- товарне виробництво -- розвиток -- проблеми -- перспективи
Анотація: Мета статті - обгрунтувати умови для насичення внутрішнього ринку фундука та розвитку експорту, проаналізувати кон’юнктуру вітчизняного ринку, окреслити проблеми та перспективи влаштування промислового фундукарства, запропонувати низку заходів для конкурентоспроможного розвитку галузі. Встановлено кількісні та якісні параметри виробництва фундука, визначено місткості внутрішнього ринку, надано оцінку ефективності промислових технологій, запропоновано заходи розвитку галузі. Доведено, що закладання в Україні промислових садів фундука площею 5 тис. га дозволить підвищити рівень виробництва цих горіхів до 0,4 кг на одну особу за сучасного рівня споживання усіх горіхоплідних 0,8 кг. Це сприятиме імпортозаміщенню фундука на вітчизняному ринку та розвитку його експорту.


Дод.точки доступу:
Мазур, К. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)